Як вибрати стильний торшер для сучасного ремонту?

стильні торшериТоршер – це особливий різновид світильників. Він стоїть на підлозі, а його абажур підтримується за допомогою штанги. Даний освітлювальний прилад може стати чудовим доповненням інтер'єру, надати йому затишку, комфорту та особливої ​​інтимної атмосфери. Але крім того, він має бути модним. Стильні торшери стануть справжньою родзинкою приміщення. Спробуємо розібратися в особливостях, різноманітності та функціоналі таких виробів більш детально.

Оглавление:

Стильні торшери: види на сучасному ринку

Сучасні виробники пропонують багато різновидів торшерів на будь-який смак. Модні торшери 2021-2022 це:

  • Традиційні чи класичні моделі. Вони виглядають як ніжка на основі у формі кола або квадрата. Зверху розташоване джерело освітлення – лампа під абажуром. Вони можуть відрізнятися за висотою, кольором, а також оформленням ковпака. Таким виробам знайдеться місце у класичному стилі. Також вони чудово виглядають у стилі прованс.
  • Торшер, що доповнюється столиком. У цьому випадку ніжка може кріпитися на столик або біля його основи. Цей освітлювальний прилад чудово виглядає в диванній зоні, а також біля крісла. Це ідеальний варіант для любителів читання чи рукоділля.
  • Торшер-вудка. Такі стильні підлогові світильники ідеально підходять для сучасного стилю – неокласики, модерну або мінімалізму. Також їх можна встановлювати в кімнаті з дизайном хай-тек. Візуально вони схожі на вудку, що закинута до водойми. Їх ніжка виглядає довгою та згинається, її увінчує компактний абажур. Такий торшер можна встановити у приміщеннях, де мало місця. Їхня основа чудово вписується в затишний куточок кімнати, а ніжку можна направити в потрібне місце.
  • Торшер із гнучкою ніжкою. Ідеальний варіант для стилю лофт. Компактний невеликий плафон, найчастіше з металу, доповнюється стійкою, складеною з декількох частин, що рухаються окремо.

Також сучасні торшери в інтер'єрі включають моделі з поличкою, стильні декоративні триноги або торшери у вигляді вази з квітами. Любителі максимального затишку можуть зробити вибір на користь світильників зі свічками, а фанати мінімалізму та хай-тек стилістики – світлодіодні конструкції.

Сучасні світильники за типом світлового потоку

Різні модні торшери можуть давати різне світло, зокрема:

  • Світильники на гнучких ніжках із щільним непрозорим абажуром дають спрямований потік світла. Вони ідеально підходять для зонування та додаткового освітлення. Їхню головку можна регулювати, спрямовуючи світловий потік у потрібний бік.
  • Декоративні моделі з напівпрозорим абажуром дарують приємне розсіяне світло, яке розповсюджується на невелику площу. Воно не б'є по очах і здається м'яким, приємним, створюючи теплу атмосферу або інтимну обстановку.
  • Лампи з досить щільним абажуром, які дають фіксований світловий потік у стіну чи стелю, є джерелами відбитого світла. Можуть використовуватися як декоративні вироби або функціональні освітлювальні прилади.

Переваги стильних торшерів в інтер'єрімодные торшеры в интерьере

Стильні підлогові торшери мають чимало переваг, зокрема:

  • є автономними та мобільними,
  • не вимагають жодних додаткових робіт для встановлення;
  • мають малу потужність, тому не споживають значної кількості енергії;
  • стають джерелами додаткового висвітлення як альтернативи центральному;
  • додають затишку та комфорту, завдяки розсіяному та м'якому освітленню;
  • дозволяють висвітлити конкретне місце без дискомфорту для оточуючих;
  • адекватна вартість – вони коштують відносно недорого.

Сучасні виробники пропонують великий вибір торшерів на будь-який смак за різними цінами. На сайті інтернет-магазину Svetilnikof можна купити як досить дешеві вироби, так і освітлювальні прилади преміум-класу різних форм та відтінків. Оформити заявку дуже просто – додайте товар у кошик та заповніть форму замовлення. Досвідчені менеджери організують швидку доставку і незабаром модний торшер буде у вас. У велике місто (Одесу, Харків, Київ, Дніпро, Запоріжжя, Львів та ін.) товар дійде буквально за пару днів, а мешканцям менших населених пунктів, можливо, доведеться трохи зачекати.

Як вибрати стильний торшер: декілька практичних порадстильні підлогові торшери

Замислюючись, як вибрати стильний торшер, пам'ятайте, що для невеликої кімнаті краще обрати прилад не вище за 1 м 80 см. Більш високі вироби будуть виглядати громіздко, а низькі давати відблиски на меблі й навантажувати очі.

  • У просторому приміщенні можна розташувати одразу кілька світильників схожі за дизайном, але різні за висотою. Такі модні торшери в інтер'єрі додадуть простору сучасності та динамічності.
  • Щоб створити гарну світлову композицію, варто замовити прилади, плафони яких створені з напівпрозорого матеріалу і спрямовані вгору. Це допоможе додати приміщенню світла та легкості.
  • Щоб зробити акцент на торшері, розташуйте його біля дзеркала.
  • Вибираючи потужність, віддайте перевагу лампі на 40-100 Вт.
Краще всього купують