Лампа Едісона - атмосферний повернення в минуле

Знамените винахід Едісона, відомий всім нам довгий час, сприяв виникненню своєрідної революції, яка дала змогу фабрикам працювати цілодобово. Спочатку лампочка Едісона використовувалася виключно в практичних цілях, втім, сьогодні вона повертається в якості дизайнерського елемента, який підкреслює розташування сучасних інтер'єрів. Чудово виглядає лампа Едісона в інтер'єрі, оформленому в скандинавському стилі, або у просторі з дизайном в стилі стімпанк. Лампочки Едісона чудово підійдуть в якості ефективного доповнення до вітальні, на кухні, а також в якості декоративного елемента залу ресторана.

Декоративні лампочки – вінтажна енергія

лампа Едісона в інтер'єріКілька етапів розвитку моделі:

  • Популярність електричних лампочок Едісона була посилена промисловою революцією, хоча використання електричного освітлення в оселях поширилося лише на початку двадцятого сторіччя.
  • З розвитком технологій лампа розжарювання трансформувалася та приймала різні форми – були внесені подальші удосконалення, основною метою яких було продовжити термін служби пристрою.
  • Наступні роки принесли моду на екологічні пристрої, які також будуть надзвичайно довговічними та енергозберігаючими.
  • Еволюція класичної лампочки – це її візуальний аспект, який, не зважаючи на використовувані практичні рішення, залишає бажати кращого. Всі ми знаємо ті білі неонові вогні, які не відповідають обраній нами лампі.

Декоративні лампи Едісона належать до найбільш класичних вінтажних моделей. Вони доступні в характерних формах: кульові, поздовжні та класичні – з посиланням на оригінал. Пристрій має щільне вертикальне намотування – таке саме розташування ниток напруження, як і в традиційній лампі Едісона.

Крім того, кульмінацією класичного типу є характерний «хвіст», який утворюється в результаті виробництва на скляному заводі.

Стімпанк дизайн – ресторан з характером

Гастрономічні заклади часто набирають популярність завдяки унікальній атмосфері, яка складається з безлічі елементів. Не можна заперечувати, що ефективне освітлення може додати кімнаті характер та створити правильний настрій. Вибір освітлення є важливим елементом при оформленні старовинних приміщень, а також домашніх аранжувань.

У зв'язку з сучасною тенденцією до мінімалістичних просторів, варто зосередитися на деталях. Вантажні лампочки Едісона можуть бути чудовим елементом аранжування, оскільки вони самі по собі привабливі. У поєднанні з відповідною люстрою або абажуром, вони неодмінно привернуть до себе увагу.

Розумно розташоване освітлення може бути значним доповненням. Хороший напій смачніше в пабі або на кухні, оформленій в правильному кліматі: мідні елементи декору, цегляні стіни та важкі крісла – це не що інше, як дизайн в стилі стімпанк, а характерні лампи розжарювання є яскравим доповненням до цього стилю.

Щоб створити настрій будинку або на роботі, варто забезпечити правильний вибір освітлення в залежності від часу доби. Вранці експозиція повинна бути інтенсивнішою, щоб ви могли зосередитися, наприклад, на читанні газети. Увечері створіть атмосферу інтимності під час вечері або громадських заходів.

Лампи Едісона в інтер'єрі можуть надати неповторну атмосферу сучасним аранжуванням. Ми пропонуємо підключити безліч пристроїв в одному місці, що пожвавить простір та зробить його більш цікавим.

Крім того, завдяки використанню діммера, ми можемо налаштувати освітлення у відповідності з нашими вимогами. Також варто стежити за тим, щоб важливі елементи в кімнаті виділялися за рахунок збільшення рівня освітленості. З лампами можна звернути увагу, наприклад, на стіл або прикраси на стінах.

Створюємо сучасний інтер'єр з кліматом, використовуючи ретро лампочки

декоративні лампи ЕдісонаДизайнери інтер'єрів давно перестали перевантажувати простір надмірними меблями, великими люстрами та яскравими елементами. В даний час мінімалізм цінується і в прикрасах: чим менше, тим краще! Сучасні інтер'єри повинні ґрунтуватися на декількох основних елементах, для яких решта обладнання забезпечує цікавий фон. Не має значення, чи будемо ми використовувати конкретний дизайн в стилі стімпанк або кімната буде оформлена в вінтажному, скандинавському або будь-якому іншому стилі. Дизайнерські аксесуари включені, та лампочки Едісона – їх прекрасний приклад.

Ось кілька варіантів використання:

  1. А ви знали, що за допомогою лампочок Едісона можна самостійно створити цікаву систему освітлення? Найпростіший та один з найбільш вражаючих способів освітлення будинку – це повісити велику кількість кабелів зі штекером для лампочки в обраному місці. Прекрасно виглядають варіанти, коли розмістити прилади на різних висотах, щоб збільшити ефект.
  2. Інший блискучий спосіб (цього разу для кухонної лампи) – помістити вантажні лампи над столом. Таким чином, ми створимо для вашої кухні неповторну атмосферу стимпанка.
  3. Декоративні лампи Едісона можна також повісити на конструкцію з масиву дерева, наприклад стельові балки в вітальні. Ця дія не порушить простір, але внесе приємне, тепле світло в навколишнє середовище та стане прикрасою.

Прихильникам готових рішень пропонується купити світильники простої форми, які завдяки своїй конструкції підкреслять оригінальний дизайн лампочок.

Відгуки

Поки немає жодного відгуку. Станьте першим!
Тільки авторизовані користувачі можуть залишати відгуки Вхід