Кращі світлодіодні лампи

Лампочка відіграє дуже важливу роль не тільки в офісі, але й вдома. Сьогодні кращі світлодіодні лампи 2020 дозволяють економити до 90 відсотків енергії. Така лампочка все частіше зустрічається в люстрах та на прилавках магазинів. При покупці такої лампочки ми повинні звернути увагу на її технічні характеристики, які виробник вказує на упаковці. Ми можемо вибрати такі типи, як E27, E14, G9, GU4, GU10 або MR11. Джерелом світла в лампах цих типів є білий світлодіод, що складається з люмінофора і синього світлодіода. Останній випромінює світло, довжина хвилі якого становить близько 450 нм.

Потужність та кількість генерованого світла

кращі світлодіодні лампи 2020В сьогодня світлодіодні лампи є одними з найбільш енергоефективних, тому потужність, зазначена на упаковці, може ввести нас в оману. Як виявилося, на упаковці вказують значення в діапазоні 7-10 Вт, що не так багато в порівнянні з традиційними лампами розжарювання. Тому, перш ніж зробити покупку, уважно перевірте рекомендації виробника, а також те, як він порівнює створений ним продукт. Зазвичай еквівалент описується в технічних параметрах, тому ми радимо вам уважно все прочитати. Іноді допоможуть відгуки користувачів, які ви легко знайдете в Інтернеті.

Установка – E27, E14, G9, GU4, GU10 або MR11?

Світлодіодні лампи можуть відрізнятися в залежності від використовуваних кріплень. Тому переконайтеся, що кріплення лампи в вашому домі відповідає її тримачу. Навіть найкращі світлодіодні лампочки не будуть працювати при неправильному виборі різьблення.

Кут падіння променя та колір світіння світлодіодної лампи

Світлодіоди, як і традиційні лампи розжарювання, випромінюють розсіяне світло. Ось чому ми радимо використовувати більше світлодіодів в великих приміщеннях і проводити тести на певних етапах освітлення будівлі.

Що стосується кольору світла, приблизне значення в цьому випадку дано в Кельвінах (K). Чим більше значення на упаковці, тим холоднішим буде світло. Стандартні лампочки зазвичай мають колірний рівень 2500-2700 К. У разі світлодіодів – значення відрізняються, але ми не побачимо лампочку, що світилася більш теплим кольором, ніж 3000 K.

Використання світлодіодів

Світлодіоди можуть використовуватися як в якості основного, так і допоміжного освітлення. Якщо ви вирішуєте, які світлодіоди краще в якості основного світла, тоді знадобляться набагато міцніші та дорогі лампочки. Рівень світла, яке вони випромінюють, дуже високий, тому кімната буде яскраво освітлена.

Якщо ви плануєте використовувати світлодіоди в якості додаткового освітлення, яке просто підсвітить темні місця в кімнаті, то можна підібрати серед більш дешевих варіантів.

якісні світлодіодні лампиНайменш популярним рішенням є використання світлодіодних ламп в якості декоративного світильника. Такі окремі світлодіоди розміщуються навколо картин, малюнків або фотографій, аби підкреслити їх характер та зовнішній вигляд.

Типи світлодіодів

Світлодіодні лампи доступні в 3 різних варіантах:

  • в якості основного;
  • додаткового;
  • декоративного освітлення.

Зовнішній вигляд: які діодні лампочки кращі?

Не варто ігнорувати проблему зовнішнього вигляду. У разі вбудованих моделей це менш важливо. Однак, якщо лампа або люстра побудована таким чином, що ви можете бачити встановлену лампочку, ми радимо підійти до питання вибору більш обережно. Звичайно, адже це стосується естетики. Краще встановлювати маленькі, круглі або злегка довгасті лампочки в люстру з кількома джерелами світла. Однак, якщо ми говоримо про люстру з відкритим абажуром, тоді тут найкраща світлодіодна лампа – декоративна. Такі рішення виглядають досить цікаво.

Який фірми світлодіодні лампи краще

Якщо ви хочете заощадити, не купуйте найдешевші лампочки невідомих виробників. Економія може бути помилковою, адже насправді ви швидко підете в магазин за новим товаром. Пам'ятайте – не всі доступні на ринку світлодіодні лампи гарні, такі що не псуються та мають дуже тривалий термін служби. Ми пропонуємо в своєму асортименті продукцію тільки перевірених брендів. Це стосується не тільки світильників, а й лампочок, без яких жоден світильник не працюватиме. Кращі виробники світлодіодних ламп, які є в нашому каталозі – Azzardo, Eglo, EuroLamp, Ideal Lux, Kanlux, Mantra, NordLux, Searchlight, Nowodvorski, SLV.

Відгуки

Поки немає жодного відгуку. Станьте першим!
Тільки авторизовані користувачі можуть залишати відгуки Вхід