Стильна та актуальна точка світла – гіпсові світильники

Сучасний та інноваційний спосіб освітлення інтер'єру, який використовується в квартирах, будинках, а також офісах, ресторанах та готелях, де важливо стильне та креативне освітлення, – все це про гіпсові світильники в інтер'єрі. У зв'язку зі зростаючою популярністю та визнанням серед великого числа клієнтів з міст Київ, Львів, Харків, Дніпро, Одеса, категорія гіпсових світильників постійно розширюється та набуває більш широких рішень, серед іншого, як додаткові елементи у вигляді інноваційних прикрас та декоративних вставок.

Гіпсові стельові світильники, настінні моделі та їх особливості

гіпсові стельові світильникиАсортимент такого типу світлотехніки широкий. У багатьох категоріях представлені моделі з даного матеріалу. Найчастіше модифікації з гіпсу зустрічаються серед точкових, настінних та стельових світильників.

Головні переваги:

  1. Гіпсові настінні світильники можуть бути створені в різних формах, призначених для використання світлодіодного джерела світла або звичайної лампи будь-якої потужності, відповідно до потреб клієнта та необхідності висвітлення обраного приміщення.
  2. Унікальною та однією з найважливіших особливостей гіпсових ламп є можливість будь-якої персоналізації. Через гнучкості матеріалу, з якого ці прилади зроблені, вони можуть вписатися в стіну в своїй основній формі, але також можуть трансформуватися в дизайн інтер'єру. Ці світильники часто можна перефарбувати фарбами для внутрішнього застосування, або запровадити будь-який спосіб декорування.
  3. Дуже важливою перевагою гіпсової фурнітури є можливість фарбувати їх в будь-який колір, пристосовуючись до кожної, найвимогливішої естетики інтер'єру та смаків клієнта. Гіпсова лампа підійде для основного, точкового або декоративного освітлення.
  4. Зовнішній вигляд та функціональність. Гіпсові стельові світильники або будь-який інший тип світильника мають велику групу прихильників не тільки через свою візуальну привабливість, а й через практичність використання. Вони випромінюють приємне точкове світло, завдяки чому освітлена кімната набуває затишну, теплу атмосферу. Цей тип освітлення – елегантність та практичність у всіх аспектах.
  5. Крім того, гіпсові лампи – це відносно дешеві світильники, які можна перетворити на справжню коштовність при низьких витратах. Гіпсові стельові світильники, настінні або точкові моделі можна фарбувати в один колір, щоб зберегти цілісність декору.

Гіпсові світильники в інтер'єрі різних стилів

Дизайнери інтер'єрів часто вдаються до використання світлотехніки з цього цікавого матеріалу – гіпсу, створюючи найнезвичайніші або, навпаки, тривіальні інтер'єри будинків, офісів, ресторанів.

Традиція в новому виданні

гіпсові настінні світильникиОсобливістю цього типу освітлення є надзвичайно вдале поєднання класичної форми з сучасним дизайном, завдяки якому вони набувають нового характеру. Люстри, бра, точкові світильники з гіпсу в інноваційній обстановці підійдуть як для інтер'єру, оформленого в стилі ретро, ​​так і для інтер'єру з більш модерністським декором.

Розглянемо кілька варіантів використання гіпсових світильників:

  1. Ми чудово знаємо, які рішення потрібні для інтер'єрів в класичному стилі. Сповнені гармонії, простих форм, геометричних акцентів та спокійних кольорів, гіпсові світлодіодні світильники уникають непотрібних прикрас, перенасиченості декором та занадто складних форм. Всі вироби з пропозиції світових брендів були зроблені з максимальною увагою до кожної деталі, завдяки чому їх декоративність та функціональність викликають захоплення.
  2. Багато світильники з гіпсу, пропоновані нашим магазином, витримані в простому, неперевершені в інтер'єрах, де призначені бути лише стриманим елементом аранжування, а не яскравим акцентом.
  3. Однак гіпсові настінні світильники можна успішно використовувати для самостійного оформлення кімнати, де вони стануть унікальною прикрасою. Коли ваш зал оформлений в незвичайному кольорі, для якого вибрати та купити світильник потрібного відтінку стає проблемою, ви завжди можете підібрати модель з гіпсу, оскільки вони створені для самостійної фарбування.

Гіпсові світильники в інтер'єрі прекрасно впишуться в простір великих залів, де допоможуть зламати одноманітність та монотонність аранжування, несучи до нього багато цікавих та привабливих акцентів. Вони також будуть доречними в невеликих кімнатах, де, завдяки належному розташуванню, вони можуть допомогти оптично збільшити простір. В асортименті інтернет-магазину Svetilnikof.com.ua ви знайдете пропозиції на будь-який смак та бюджет.

Відгуки

Поки немає жодного відгуку. Станьте першим!
Тільки авторизовані користувачі можуть залишати відгуки Вхід