Світлодіодні люстри – сучасне освітлення

сучасне освітленняСвітлодіодні люстри – ідеальне рішення для людей, які шукають сучасне освітлення та енергозберігаюче обладнання для свого будинку або квартири.

Зміст:

Сучасне освітлення в інтер'єрі будь-якого приміщення

Світлодіодні світильники на стелю забезпечують необхідну кількість світла і в той самий час виглядають по-справжньому особливими. Вони надзвичайно універсальні, тому їх можна використовувати в будь-якому приміщенні. Однак найчастіше їх зустрічають в вітальні та їдальні, де освітлення використовується відносно тривалий час протягом дня. У порівнянні з іншими світильниками світлодіодні люстри відрізняються цікавими, незвичайними формами. В результаті вони ідеально підходять для сучасних інтер'єрі, а також як освітлення в інтер'єрі мінімалістичних стилів. Наявні в пропозиції магазину svetilnikof.com.ua світлодіодні світильники на стелю стануть прекрасним доповненням кімнат, оформлених в одному кольорі, наприклад, білому, чорному або сірому. Яскравий елемент приверне увагу, та, крім забезпечення високої функціональності, стане чудовою прикрасою кімнати. Якщо вам подобається цей стиль, вам сподобаються наші стельові світильники з дроту та підвісні труби.

Світлодіодні стельові світильники: особливості

  1. Стандартні світлодіодні люстри зазвичай срібні або золоті. Вимогливі покупці серед доступних моделей знайдуть цікаві моделі, що представляють собою поєднання білого та чорного кольорів.
  2. Один з найважливіших моментів, на який слід звернути увагу при виборі світлодіодних світильників для стель, – це їх розмір, який повинен відповідати, перш за все, розміром конкретного інтер'єру. В асортименті магазину є як сучасне освітлення меншого розміру, що ідеально підходить для невеликих кухонь або коридорів, так і ефектні світлодіодні люстри, які чудово виглядають в розкішних вітальнях.
  3. Світильники, підвішені на довгих кронштейнах, ідеально підходять для виключно високих приміщень. Вибравши такий виріб, можна оптично зменшити інтер'єр, що зробить його затишніше та простіше в облаштуванні.

Вибираємо сучасну люстру в світлодіодній техніці

сучасне освітленняОстаннім часом для оздоблення оселі все частіше вибирають сучасні світлодіодні люстри. Це можуть бути цікаві та оригінальні світлодіодні кільця та ​​хаотичні сплетення, підвішені на тонких сталевих тросах. Світлодіодні оправи бувають одинарними, подвійними та потрійними. Вони вішаються одна над одною горизонтально, але можуть і переплітатися. Авангардні люстри створюють цікаву атмосферу, надають кімнаті сучасний та свіжий вигляд.

Багато людей відчувають труднощі з покупкою світлодіодної люстри через відсутність інформації про термін її служби. Бояться, що незабаром модель перестане працювати та люстра відправиться в корзину. Однак це неправда, тому що сучасні світлодіоди, встановлені в цих люстрах, довговічні – деякі виробники дають гарантію до 25000 годин та продовжують її до 6 років. Сучасне освітлення в квартирі за допомоги світлодіодних люстр стає настільки популярним, що все більша кількість виробників виділяють окрему категорію під моделі даного типу. Сюди ми відносимо торгові марки Azzardo (Польща), Eglo (Австрія), Ideal Lux (Італія), Mantra (Іспанія), Searchlight (Англія), Markslojd (Швеція).

Найдешевше сучасне освітлення не найкраще

Вибираючи світлодіодну люстру, зверніть увагу на термін гарантії та інформацію, надану виробником, щодо кількості перемикачів включення/вимикання та годин використання за призначенням. Часто буває, що найдешевші вироби можуть взагалі не мати їх, що може вказувати на короткий термін служби світлодіодів. Авторитетні виробники представляють цю інформацію на своїх етикетках та листах продукції. Це робить їх більш надійними та дозволяє подавати претензії, використовуючи право на гарантію (продукт не відповідає опису виробника). Наважуючись на дешеву світлодіодну люстру, не забувайте дізнаватися відгуки інших користувачів.

Світлодіодні люстри та їх колір – теплий та холодний

Якщо в планах використовувати сучасне освітлення на кухні, у вітальні, в спальні, необхідно звернути особливу увагу на такі деталі, як колір та світловіддача. За це відповідають діоди, які можуть випромінювати теплий або холодний колір. Зазвичай це називається колірною температурою. Вибравши холодний колір, ви отримаєте світло, схоже на сонячне – яскравий та сильне. Вибравши теплий колір, ви привнесе в кімнату більше атмосфери (колір буде жовтуватим, тобто колір, що випромінюється старими традиційними лампочками). Ви також повинні знати, що холодний колір буде більш інтенсивним та таким, що спонукає до дії; він буде нагадувати білий/блакитний. Ще один важливий аспект перед покупкою світлодіодної люстри – це світловий потік, тобто наскільки яскраво буде світити обрана лампа. Чим більше потік (люкс/люмен), тим більше світла буде в вітальні. Це важливо, якщо ви хочете використовувати сучасне освітлення вітальні з невеликою кількістю денного світла, похмурими стінами або темними фасадами меблів.

Відгуки

Поки немає жодного відгуку. Станьте першим!
Тільки авторизовані користувачі можуть залишати відгуки Вхід