Актуальність натуральних матеріалів у формі дерев'яних люстр

Зміст:

Прикраса інтер'єру натуральним деревом та елементами з нього сьогодні на піку популярності. І це не тільки про підлогу та меблі. При пошуку відповідного освітлення для будинку сміливо вибирайте дерев'яні люстри. Використовувати дизайнерські люстри з дерева можна як у заміському будинку, так і в музеї, ресторані, квартирі.

Люстри з дерева: основні функціїлюстри з дерева

Дерев'яні люстри гармонійно впишуться до будь-якої кімнати в оселі: спальня, вітальня, хол, їдальня. Прованс, скандинавський, вінтажний або еко-стиль найбільше підходять для втілення вашої дизайнерської ідеї. Варто також відзначити, що дерев'яні люстри надають відчуття спокою у будь-якій кімнаті.

Гарні дерев'яні люстри – це вишукана, тонка робота майстра. На ринку представлено безліч дерев'яних люстр зі світлодіодними лампочками. Стилізовані під кантрі або під старовину, вони вдало прикрасять рецепцію готелю, а також домашній інтер'єр, який миттєво перетворюються через таке доповнення.

Основні переваги:

  • екологічність, нетоксичність природного матеріалу;
  • великий асортимент колекцій із деревини різних порід;
  • простота використання та встановлення;
  • миттєве перетворення інтер'єрів навіть у сучасних стилях (лофт, урбан-шик та ін.);
  • поєднання з багатьма матеріалами (метал, скло, текстиль).

До якого інтер'єру підходять дерев'яні люстри.дерев'яні люстри

  1. Стиль кантрі. Сільський стиль – найкращий приклад того, що контакт із природою необхідний людині навіть у повсякденному житті. У сільських інтер'єрах важливими є прості рішення, а домінуючим матеріалом є дерево. Матеріал використовується всередині, серед іншого у вигляді підлоги, балок та світильників. У цьому типі естетики переважає творча свобода. Меблі та аксесуари, що відсилають до народної творчості, працюють дуже добре. Букет із живих квітів додасть ідилічного характеру. Залежно від ваших уподобань сільський стиль може набувати шикарного або повсякденного характеру. Додати розкоші допоможуть люстри з дерева в декоративному стилі, де деревина поєднується з металевою конструкцією, яка цікаво відтворює старовинні свічники. Говорячи про сільський стиль, також варто згадати прованський стиль. В останньому переважають яскраві пастельні тони та білий колір. У прованських інтер'єрах часто елементами декору стають квіткові мотиви та дерев'яні аксесуари. Наприклад, підвісні дерев'яні люстри – хороший вибір. Модель виготовлена ​​переважно із натурального дерева. Його унікальна текстура додасть шарму будь-якому інтер'єру.
  2. Скандинавський стиль. Скандинавський стиль має багато шанувальників в Україні. Це естетика, що сприяє повсякденному відчуттю комфорту. У скандинавському стилі переважає яскрава палітра кольорів. В основі лежить білий колір, який доповнений відтінками синього та сірого. За рахунок таких кольорів інтер'єр виглядає оптично більшим і наповненим світлом. Якщо хтось любить яскравіші акценти, то рішення – аксесуари. Проте не варто з ними переборщувати, адже скандинавський стиль поєднується із простотою та любов'ю до природи. У такому інтер'єрі часто використовуються дерев'яні елементи. Це стосується підлоги, а також дрібних аксесуарів та світильників. Переважає світла соснова деревина та її побілений варіант. Близький до скандинавської естетики стиль еко, для якого характерна яскрава палітра фарб і любов до природи. Красиві дерев'яні люстри ідеально підходять для обох стилів. Приклад такого типу освітлення є торшер Across від бренду Nowodvorski Lighting. Мінімалістичний білий абажур стоїть на вражаючій дерев'яній основі.
  3. Індустріальний стиль. Хоча може здатися, що індустріальний стиль – це насамперед металеві аксесуари, дерево – теж непоганий вибір. Індустріальний стиль поширився у 1950-х роках. В результаті рецесії багато фабричних будівель у США спорожніли і згодом стали заселятися людьми. В даний час квартири, побудовані в індустріальному стилі, набувають значної вартості на ринку нерухомості. Інтер'єри у стилі лофт витримані у холодних тонах. Вони переважають відтінки білого, сірого і бежевого кольорів. Бетонні та цегляні стіни виглядають чудово. Меблі та аксесуари часто мають металевий каркас. Всі ці елементи дуже суворі, тому так важливо їх хоч трохи зламати, і тут чудово працюють світильники з дерев'яними елементами. Приклад такого продукту є підвісний світильник Duncan від Azzardo Більшість конструкцій виконана з металу, але лише невелике додавання дерева надає всьому завершеного вигляду.

Завітайте до нашого інтернет-магазину Svetilnikof та ознайомтесь із пропозицією світильників з дерев'яними елементами

Незалежно від того, чи хочете ви створити теплий та затишний інтер'єр, або мрієте про сучасний мінімалізм, у будь-якому приміщенні завжди можна використовувати стильні дерев'яні люстри. Завдяки світильникам нашої пропозиції ви зможете відчути себе як в атмосферному Провансі, так і в енергійному Нью-Йорку.

Відгуки

Поки немає жодного відгуку. Станьте першим!
Тільки авторизовані користувачі можуть залишати відгуки Вхід