Чим кращі на практиці світлодіодні світильники

светодиодные светильникиОсвітлення на основі LED-технологій широко використовується при облаштуванні екстер'єрів, інтер'єрів приміщень житлового та комерційного сектора. Переваги світлодіодних ламп встигли оцінити багато користувачів. Незважаючи на більш високу ціну, ніж коштують газорозрядні і енергозберігаючі джерела світіння, вони широко використовуються в побуті і комерційному секторі.

Але конкретно, чим краще світлодіодні світильники і чи можуть вони бути єдиною основою системи освітлення?

Зручна експлуатація

Інноваційні лампи можуть прослужити до 8 років. При цьому немає додаткових витрат:

  • джерело не перегорає;
  • не змінюється інтенсивність і колір світіння;
  • немає нагрівання – плафони не плавляться, не тьмяніють, не деформуються.

Там, де ви б вже кілька разів поміняли перегорілі лампи розжарювання, або чистили плафон в надії одержати більш яскраве освітлення, новаторські прилади освітлення незмінно генерують стабільне світло.

Безперечні переваги світлодіодних світильників:

  1. Миттєве включення. Не потрібно часу на розпал та очікування відгуку.
  2. Пожежна безпека. У пристроях на апаратному рівні вирішено питання пасивної терморегуляції.
  3. Інертність до перепадів напруги. Інші лампи при найменшому стрибку перегорають або зовсім не загоряються, LED-прилад продовжує роботу.

Економічність

Якісні світлодіодні світильники не можна назвати дешевим вкладенням коштів. Але витрачена сума окупитися безвідмовною роботою і відсутністю експлуатаційних витрат. Ці пристрої допоможуть відчути багатогранну економію:

  • електроенергії. Мінімальне споживання природних ресурсів, але висока світловіддача. Енергія трансформується у світ, а не в тепло – найвищий ККД;
  • часу. Вам не потрібно окремо шукати прилад освітлення для натяжної, підвісної стелі, вмонтування в меблі, нішу стіни – для всіх цих цілей кращі led світильники. Вони універсальні, підходять для встановлення на будь-якої поверхні.

Правильний вибір світлотехніки допоможе вам зменшити витрати на організацію допоміжного підсвічування. У нашому інтернет-магазині представлений великий асортимент продукції від світових виробників. А ось варіативність форм, розмірів, матеріалів і способів їх обробки допоможе вам знайти пристрій потрібної фактури і ваги. Ми подбали про універсальну актуальність світлотехніки – пропонуємо моделі для натяжних, підвісних і стандартних стель, стін з гіпсокартону та дерева.

Ексклюзивний дизайн

Це одна з головних причин, чому кращі світлодіодні світильники відрізняються від інших моделей. Діоди настільки маленькі, що поміщаються в досить компактні плафони, а їх комбінації набувають фантазійні форми. Сучасні виробники Eglo, Italux, Nowodvorski, Searchlight, Mantra пропонують пристрої різної конструкції:

  • за типом монтажу – врізні, накладні;
  • за місцем установки – настінні, стельові;
  • за типом корпусу – точкові, прожекторні, каскадні, стрічкові та ін.

лучшие led светильникиДизайнери приладів освітлення пропонують цікаві конструкції, в яких світяться діоди з'єднані в зв'язку, хаотично розкидані по підставі або у відокремлених плафонах виблискують різними відтінками. Стрічки діодів настільки тонкі (2-3 мм) і гнучкі, що можуть поміститься в неймовірно цікавих плафонах. Вигнуті стрічки, завитки, тонкі язики полум'я – дизайнери примудрилися створити корпус карколомних форм без завдання шкоди функціональності і практичності пристрою.

З моменту винаходу LED-технології і до сьогодні деякі світильники поставляються окремо від джерел світіння або містять вбудовані зв'язки. Світлодіодні лампи можуть використовуватись для встановлення в багатьох приладах з уніфікованим патроном – до нього підходять і звичайні лампи Едісона, і енергозберігаючі, і LED. Для зручності користувачів ми пропонуємо безліч світлотехніки, відразу укомплектованої джерелами світіння. Якщо потрібні стилізовані лампи з декількома нитками напруження, ми готові надати філаментні модифікації. Вони за зовнішнім виглядом схожі з старовинними аналогами, а за внутрішньою структурою є симбіозом інновацій.

Тонкощі застосування

Чим краще світлодіодні світильники підібрані під призначення інтер'єру, тим більш гармонійною і цілісною є загальна стилістична концепція. Візуально збільшити обсяг простору, підняти стелю допоможуть точкові пристрої. Їх корпус майже непомітний, а світло ллється як нібито з порожнечі. Для підсвічування чудово підходять світильники-прожектори, споти або яскраві підвіси. Важливо не перемудрити з декором, щоб світильники не перетягнули увагу з фокусного центру приміщення.

У кімнатах з високими стелями, в опен-спейс просторах доречні каскадні світлодіодні світильники, такі як Mantra Khalifa, Cinto. Від них світло виходить багаторівневим, але не засліплюючим користувача. З такими пристроями легко зонувати простір без перепланування і складного ремонту.