Як підключити світильник до повербанку

Зміст:

  1. Що таке повербанк і як він працює?
  2. Як зарядити світильник від повербанку?
  3. Де можна використовувати світильник, заряджений від повербанку?
  4. Асортименти від інтернет-магазину svetilnikof.com.ua

Більшості пристроїв, які ми використовуємо щодня, наприклад комп'ютерам, навігаторам або смартфонам для роботи потрібна енергія. Те саме стосується і акумуляторних світильників, які сьогодні дуже активно використовуються в Україні через регулярні відключення електрики. Немає проблем із підзарядкою, якщо ми знаходимося в межах досяжності електричної розетки, але коли ми не маємо можливості підключити пристрій до джерела живлення, нам знадобиться повербанк. Його можна використовувати як перебуваючи за межами будинку, так і зарядити світильник від повербанку, коли немає електроживлення.

Що таке повербанк і як він працює?

Powerbank – це мобільний зарядний пристрій, оснащений літій-іонним або літій-полімерним акумулятором. Пристрої бувають різних форм та розмірів. Також вони відрізняються ємністю. Доступні пристрої від 2000 мАг до 40 000 мАг.

Термін служби пристрою вимірюється кількістю циклів заряджання. Один цикл – це один безперервний заряд батареї, незалежно від того, триватиме він 10 хвилин або кілька годин і який це буде відсоток заряду. Виробники зазвичай прогнозують справну роботу акумулятора на 200-500 циклів. Після цього часу ємність акумулятора значно падає.

Як зарядити світильник від повербанку?

Якщо у вас акумуляторний світильник, який заряджається за допомогою USB-кабелю, процес підключення дуже простий. Просто вставте кабель з одного боку в гніздо лампи, а з другого – у повербанк. Так само, як ви робите це, якщо заряджаєте смартфон.

Де можна використовувати світильник, заряджений від повербанку?

Насправді акумуляторний світильник дає досить потужний потік світла при правильному виборі потужності лампи. Плюс ще й у тому, що багато моделей мають функцію димера, що дозволяє продовжити роботу лампи. На малій яскравості лампа горітиме до трьох діб, на середній – до 22 годин, на максимальній яскравості – до 9 годин.

Таким чином, освітлення від повербанку стане в нагоді в таких ситуаціях:

  1. У квартирі або в приватному будинку, коли відсутня електрика. Якщо заряд лампи на нулі, то можна зарядити світильник від повербанка. Це дасть можливість займатися повсякденними справами: готувати страви, прибирати в будинку, читати, грати в настільні ігри, вмиватися.
  2. Особливою популярністю користується настільна лампа від повербанку. Домашні завдання для дітей ніхто не скасовував. Навіть у періоди, коли в будинку немає світла, дітям потрібно виконувати домашні завдання. І настільна лампа, яку за допомогою USB-проводу можна підключити до повербанку, виручить і дитину і батьків. Але на потужності заощаджувати не варто. Адже при тьмяному світлі сильно напружуються очі, що в майбутньому негативно вплине на зір дитини.
  3. Ви також можете підключити світильник до повербанку на робочому місці для виконання робіт з паперами, за ноутбуком тощо. Це дозволить продовжити процес роботи та не залежати від наявності електрики.
  4. Часто альтернативне джерело світла використовується у місцях, куди просто не підведено електрику. Це гараж, складські приміщення, дача, сарай та ін.

Асортименти від інтернет-магазину svetilnikof.com.ua

Сьогодні освітлення від повербанку – просто потреба у кожному будинку України. Це і настільні лампи, і торшери, і бра – широкий асортимент. Таке рішення дозволить вести комфортне життя навіть за регулярних відключень. Кожна модель має детальний опис потужності, візуальних характеристик, додаткових характеристик, що спростить вибір. Завдяки пропозиціям популярних брендів, вдасться купити та підключити світильник до повербанку, а його дизайн повністю впишеться у стиль інтер'єру.