Як розмістити світильники в спальні: поради від Svetilnikof

Зазвичай вночі в спальні темно – якщо тільки ви не волієте спати з приліжковою лампою. Однак існує безліч інших сценаріїв, коли спальні потрібне функціональне чи атмосферне освітлення. Розслаблення за вечірнім читанням, перегляд вечірніх новин або просто одягання та створення образу – моменти, коли відповідне освітлення спалень матиме важливе значення. Зрозуміло, що однієї лампи в спальні недостатньо для таких різнотипних ситуацій. Тому ми підготували ідеї освітлення у спальні, якими ділимося з вами.

Зміст:

Яке освітлення має бути в спальні?

Одного стельового світильника недостатньо для вирішення кількох завдань. То яке світло краще для спальні? Нижче ми представляємо незамінні у спальні світильники:

  1. Стельовий світильник для спальні. Стельовий світильник абсолютно необхідний, тому що він забезпечує загальне освітлення спалень, без якого було б неможливо нормально функціонувати в кімнаті. Однак його варто доповнити атмосферним освітленням і красивим декоративним підсвічуванням. Таким чином, в інтер'єрі буде створено концепцію освітлення, яка враховує всі повсякденні події в цій кімнаті.
  2. Настінний світильник для спальні. Бра для спальні – дуже практичне рішення: воно може виконувати роль загального освітлення, але не лише його. Встановлений над узголів'ям ліжка, бра становить серйозну конкуренцію настільній лампі. Настінні світильники з додатковою лампою для читання, яку можна нахиляти для регулювання світлового пучка відповідно до ваших індивідуальних потреб, надзвичайно практичні.
  3. Підвісний світильник для спальні. Люстри в інтер'єрі спальні повинні впадати у вічі і бути справжньою окрасою. Крім того, люстра може бути романтичною та химерною, завдяки чому при ввімкненому світлі традиційна спальня набуде характеру і перетвориться на неповторний інтер'єр, наповнений тонким романтичним світлом.
  4. Настільна лампа для спальні. Приліжкова лампа – елемент, який не можна замінити в жодній спальні. Модель не тільки чудово виглядає, а й дуже функціональна. Її оцінять усі, хто любить проводити час за читанням у вечірній час. Величезний вибір моделей гарантує, що ви знайдете ту саму ідеальну, яка підійде до будь-якого стилю і сподобається навіть найвибагливішим покупцям.
  5. Меблеве підсвічування у спальні. Часто в спальні встановлена ​​шафа-купе. Сучасні моделі мають вбудовані точкові світильники, які можуть виконувати декілька функцій. Наприклад, доповнення до основного освітлення чи світло для створення затишної атмосфери перед сном.
  6. Торшер для спальні. Торшер чудово працює як зональне освітлення. Це, звісно, ​​стосується і спальні. У разі просторого приміщення можна вибрати великий світлий торшер, який займає багато місця. Наприклад, гарний світильник, що стоїть на тринозі, надає всій кімнаті свій лофт-шарм.

Освітлення спалень: теплий чи холодний колір?

Важливий фактор, який потрібно враховувати при виборі світильників для спальні, – це колір світла. Ми виділяємо переважно три варіанти – теплий, холодний та нейтральний. Оскільки спальня – це місце відпочинку, релаксації та сну, в ній має переважати м'яке тепле світло. Занадто холодне чи навіть нейтральне освітлення більше стимулює, ніж заспокоює. Однак, якщо вам не подобаються занадто темні кімнати, остаточно оберіть нейтральний або змішаний колір. Лампи на тумбах повинні бути теплими, а верхнє освітлення – холодним. Колір важливий при облаштуванні кімнат і насамперед впливає на ваше самопочуття. Купуючи лампи з місцем для лампочок, завжди можна трохи поекспериментувати.

Яке світло краще для спалень у різних стилях?

Основні стилі у освітленні:

  • сучасне освітлення у спальні (прості моделі, оснащені технічними новинками);
  • кантрі, прованс (сільський шарм із великою кількістю дерева);
  • марокканський стиль (східні рамки, натхненні казками «Тисячі та однієї ночі»);
  • середземномор'я (забезпечує теплу південну атмосферу);
  • скандинавський (простий, скромний та природний);
  • вінтаж (елегантний шарм з відтінком ностальгії).

Поради від Svetilnikof

Купуючи освітлення для спальні, пам'ятайте, що це робиться дуже рідко. Це елементи, які не змінюють щороку, тому іноді варто виділити на них більший бюджет та насолодитися одночасно якістю та цікавим дизайном світильників для спальні. Якщо ж ви знаходитесь у пошуку найвигідніших пропозицій, то обов'язково вивчіть наші. У каталозі інтернет-магазину svetilnikof.com.ua без сумніву вдасться підібрати освітлення спалень, яке повністю відповідатиме вашим вимогам.

Відгуки

Поки немає жодного відгуку. Станьте першим!
Тільки авторизовані користувачі можуть залишати відгуки Вхід