Які світильники найекономічніші?

Зміст:

Освітлення, яке ми вибираємо для свого дому, має бути ефективним, але й економічним. Особливо восени та взимку, коли дні стають коротшими, ми маємо розумно керувати енергією, щоб отримувати менші рахунки за електроенергію. Сьогодні ми розповімо про економічні світильники, які варто вибрати для своєї оселі.економічні світильники

Сучасні економічні світильники

Енергозберігаюче освітлення сприяє тому, що ми починаємо менше платити за електроенергію, а заощаджені гроші можемо витратити на все, що захочемо. Економія коштів – не єдина перевага, пов'язана з використанням енергозберігаючих ламп. Серед інших позитивних сторін світлодіодів і люмінесцентних ламп можна відзначити і той факт, що їх використання позитивно впливає на природне середовище, яке не зазнає шкоди в результаті вироблення величезної кількості електроенергії. Йдеться про видобування та переробку енергоресурсів. На сьогоднішній день найбільш практичним та розумним світловим рішенням для дому та саду є вибір світлодіодів, які моментально досягають максимальної світловіддачі, не нагріваються, не блимають та надзвичайно стійкі до вологи та механічних пошкоджень. Люмінесцентна лампа виявляється трохи менш функціональною, але дозволяє розвантажити домашній бюджет.

Як вибрати економічні світильники?

Насправді якихось особливостей немає. Вам також варто враховувати наявність та кількість вікон та, відповідно, кількість природного світла, площу приміщення, його призначення.

Отже, розглянемо, які лампочки найекономічніші:

  1. Світлодіодні лампи. Світлодіоди очолюють топ економічних світильників. Вони надзвичайно міцні та енергозберігаючі, не нагріваються, як традиційні лампочки, які більшу частину енергії перетворювали на тепло. Коштують такі лампочки порівняно дорого, але в перспективі ви точно помітите суттєву економію. А ще вони екологічні, що має велике значення, враховуючи кількість сміття, яке затоплює нашу планету. Світлодіодне освітлення сьогодні цінується декораторами інтер'єрів – донедавна світлодіоди цього типу були доступні практично лише у вигляді світлових точок. Сьогодні найекономічніші світильники ЛЕД представлені у різних формах та стилях, що дозволяє досягти оригінального ефекту в інтер'єрі. Світлодіодні лампочки можна сміливо використовувати у підвісних світильниках, настільних лампах, декоративних світильниках або бра. Також у каталогах брендів представлені LED-люстри із вбудованим джерелом світла. Ці рішення дуже популярні сьогодні.які лампочки для дому найекономічніші
  2. Галогени. Галогенний світильник – чудовий вибір для всіх, хто хоче встановити джерело світла на основі цоколя GU10 або MR16 в стелі, підвісній конструкції або стіні. Світильники виготовлені з високоякісної сталі та литого під тиском алюмінію. Представлені освітлювальні аксесуари доступні у багатьох кольорах. Доступні стаціонарні галогенки та пересувні світильники, які дозволяють направити промінь світла у будь-яке бажане місце. При пошуку економії домашнього бюджету однозначно варто задуматись про заміну освітлення на галогенне. Такі лампочки заощаджують 20-60% енергії.
  3. Флуоресцентні (люмінесцентні) лампи. Люмінесцентне освітлення менш популярне, ніж світлодіоди та галогенки, але при розгляді питання, які лампи найекономніші, про них варто згадати. Люмінесцентні лампи практично не нагріваються – вся енергія йде на випромінювання світла, і вони дуже довговічні. Сучасні люмінесцентні лампи не містять ртуті, тому екологічно безпечні. Таке освітлення слід встановлювати особливо в підсобних приміщеннях – котельні, пральні, гаражі, майстерні, підвалі – тут вони точно працюватимуть найкраще.

Найкращі економічні світильники для зовнішнього освітлення

Зовнішнє освітлення, тобто освітлення саду або балкону, характеризується тим, що воно справно працює від заходу сонця до світанку. Чим воно інтенсивніше, тим більше витрат генерує. Витрати відчуваються, враховуючи частоту використання. Використання світлодіодів – це спосіб мінімізувати витрати, пов'язані із освітленням території навколо будинку. Ще однією перевагою є їхня стійкість до механічних пошкоджень. Град, сильний вітер, необережний удар м'яча – це може розбити звичайну лампочку. Якщо ви виберете сучасні економічні світильники led, то про такі незручності можна забути.

Найекономічніші діодні світильники у магазині svetilnikof.com.ua

Ми завжди підбираємо асортимент відповідно до тенденцій у світі інтер'єрів, технологій, світлотехніки. Тому в каталозі інтернет-магазину ви точно знайдете освітлення, яке допоможе заощаджувати на оплаті рахунків за комунальні послуги.