Люстру якого виробника вибрати: стислий огляд

лучшие люстрыНа щастя, часи дефіциту і бідність вибору світлотехніки пройшли. Тепер люстра – це не просто громіздка конструкція з декількома лампами, а витвір мистецтва, завершений образ, повноцінне джерело автентичних традицій певного народу. Від рішення, яку люстру вибрати серед безлічі пропозицій сучасних брендів, залежить загальна атмосфера в приміщенні. Спробуємо розглянути посил кожного виробника.

Європейська якість

Для багатьох дизайнерів головним джерелом натхнення залишаються європейські художні напрями. Саме тут зароджуються ідеї найцікавіших, розкішних і презентабельних колекцій світлотехніки. Кілька століть кращі люстри виробляються в Італії, Чехії, Іспанії, Австрії, Данії, Швеції та інших країнах ЄС. Цьому є пояснення – традиції і унікальні техніки обробки металу, кришталю, текстилю передаються з покоління в покоління.

Дуже ретельно виробники ставляться до якості готової продукції. Багатоетапні перевірки (від вихідної сировини до відвантаження товару), сертифікація, відповідність встановленим міжнародним нормам технічної, експлуатаційної та екологічної безпеки.

Саме європейські виробники так цінують неповторність світлотехніки. У кожного є ексклюзивна пропозиція преміального класу для розкішних інтер'єрів. Класичні канделябри, розмашисті панікадила і низка підвісок з кришталю, унікальні флоріальні композиції або хитросплетіння металевих стрічок – дизайнерської фантазії немає меж!

Вікові традиції в новому прочитанні

Сучасний світ адаптується до запитів користувачів. Але є бренди люстр, які не зраджують обраним орієнтирам, на ряду з новаторськими колекціями пропонуючи пристрої для класичних інтер'єрів.

У нашому інтернет-магазині однією з перших запропонувала поєднання класики і новизни іспанська компанія Mantra. Тут немає суворої традиційності таі пуританства, світлотехніка цього бренду різноманітна:

  • передові технології генерації світла (найчастіше світлодіоди та їх зв'язки);
  • немислимі форми;
  • метал, скло, кришталь, втілені в витіюваті стрічки, незвичайні хитросплетіння арматури;
  • спадкування в декорі природних мотивів і стихій.

Ретро, ​​шале, модерн, арт-деко, еко, індустріальний стиль – яку люстру вибрати, залежить тільки від концепції інтер'єру і вашого смаку.

Постійне лідерство

какую люстру выбратьЯке скло найвідоміше у світі? Муранське або венеціанське. Італія – ​​батьківщина майстерно виконаного матеріалу небувалих світлопропускаючих властивостей. Хочете переконається в його неповторності? Для вас найкращим вибором стануть люстри Ideal Lux.

Виробник пропонує безліч авторських колекцій. У них досі застосовується декор, виконаний вручну. Відтворюються тільки модні стилі і дизайнерські напрямки. Класика знайшла нову неокласичну форму, позбавлену надмірної строгості.

Італійські майстри використовують тільки метал, скло, кришталь і текстиль, але примудряються наділити кожний виріб неймовірним шармом. Запропонована продукція – це авторський дизайнерський проект, який стане підтвердженням вашого неабиякого смаку.

Процвітають в обробці скла і кришталю фахівці австрійського Eglo. Побачивши такий великий асортимент декоративних світильників, строгих моделей для комерційних зон, ви зрозумієте, як вибрати люстру для приміщень потрібного призначення. У сусідстві з німецькою педантичністю, чеським майстерністю скловиробництва, італійськими іменитими техніками обробки металу, австрійському бренду вдалося скомпонувати передові напрацювання індустрії освітлення.

Розкіш стала доступною

Європейська якість для користувачів різної покупної спроможності – девіз польських виробників світлотехніки. Azzardo, Italux, Maxlight, Nowodvorski, TK-Lighting, ZumaLine – бренди люстр варіативного цінового сегменту. В асортименті моделей, виготовлених в Польщі, є стримані лаконічні пристрої для невеликих приміщень, строгі офісні світильники і презентабельні багатоярусні конструкції з безліччю ламп і декору.

Різні форми, розміри і наповнення. Прихильники розкоші можуть підшукати величезні композиції з кришталю для прикраси сходових прорізів в багаторівневих будовах, для прикраси холів презентабельних готелів. Для поціновувачів природності підійдуть серії еко-світильників з дерева, ротанга, текстилю. Дух старовини зможуть підкреслити канделябри і свічники в сучасній інтерпретації. Стилістичні концепції сконцентровані навколо сучасних вимог до універсальності або помітності. Гра контрастів або монохромність – вибір за вами.