Найкращі виробники світильників: Nordlux, TK-Lighting, Azzardo, Eglo, Ideal Lux, Nowodvorski

виробники світильниківПристрої освітлення здатні докорінно змінити сприйняття простору, прикрасити непривабливе приміщення, надати глибини та змістовності садовим композиціям. В інтер'єрі та екстер'єрі світлодизайн використовується як інструмент простого, але ефектного перетворення всіх навколишніх об'єктів. Сучасні виробники світильників пропонують безліч рішень для реалізації незвичайних дизайн-проектів.

Зміст:

Критерії найкращих світильників

Незалежно від цінового сегмента, пристрої генерації світла мають бути надійними, якісними, довговічними. Лише добротна конструкція здатна гарантувати саме ці експлуатаційні характеристики. Основні параметри пошуку таких товарів:

  • надійні матеріали – метал, дерево, загартоване скло, міцний пластик;
  • реалізація сучасних технологій – можливість димувати світло (змінювати його інтенсивність), рухливі плафони-лампи для зміни напряму світіння, використання енергоефективних світлодіодних технологій та т. і.;
  • зрозумілі переходи освітленості. Найкращі бренди світильників готові запропонувати пристрої для контрастних світлових композицій (чіткі межі світла, облямування закритими плафонами) та плавних півтонів, ледве відчутних для сприйняття (абажури з легких матеріалів, напівпрозорі плафони або їх відсутність для рівномірної всеосяжної заливки);
  • економічність. До початкової ціни додайте загальну вартість використання. Експлуатаційні витрати у вигляді рахунків за електрику, необхідності регулярної заміни ламп, можливості змінювати дизайн люстри простою установкою іншого за кольором, формою плафона, абажура тощо;
  • доречність. Виробники світлодіодних світильників для комерційних та житлових приміщень, а також категорій вуличного освітлення пропонують моделі різних розмірів, форм, експлуатаційних властивостей. Підбирати їх слід під зовнішні умови експлуатації, під пропорційність з наявним простором. У невеликі приміщення з низькою стелею краще шукати світильники для стель, для просторих кімнат ідеальними будуть великі люстри, канделябри. А також зважаючи на те, яку саме мету ви переслідуєте при облаштуванні інтер'єру/екстер'єру.

Топ-6 найкращих виробників світильників

виробники світильниківБренди з різних куточків планети пропонують пристрої генерації світла. Стельові люстри та підвіси, настільні лампи та торшери, бра та настінні світильники варіативних дизайнів, споти та трекові системи. Серед них пристрої інтер'єрної та екстер'єрної актуальності. Найпопулярніші бренди люстр та світильників:

  1. Nordlux - нордичний характер скандинавських світлотехнічних виробів. Колекціям притаманна простота, зрозумілість форм, чітко витриманий стиль, виразність, мінімалізм та лаконічність у сучасному виконанні. Виготовлені пристрої у Данії.
  2. TK-Lighting. Польський виробник класичних та модернових світильників. Цей бренд, як і інші найкращі виробники люстр, використовує звичні матеріали, але в хитромудрих фактурах – метал знаходить легкість у вигляді сіток, перфорацій, крихкість скла обертається його міцністю, монолітністю, легкий, майже невагомий текстиль знаходить брутальність і строгість на щільних темних абажурах тощо.
  3. Azzardo - польський бренд. Основа його діяльності – виробництво інтер'єрних світильників. Для кімнат різного призначення, для різноманітних сценаріїв застосування знайдуться люстри, підвіси, точкові даунлайтери та споти. Їх дизайн непомітний, не має надмірного блиску та колірних акцентів – вся увага на інтер'єр, значні фокусні зони, а не на джерела свічення.
  4. Eglo. Австрійська компанія могла б очолити рейтинг «популярних брендів люстр» в аспекті адаптації до сучасних модних течій. До автентичного стилю, простоти та раціональності додано синхронність зміни дизайнів відповідно до змін смаків та уподобань користувачів. Креативні дизайнери пропонують інтер'єрні, вуличні світильники, професійне світло, обрамлене в класичні, футуристичні та навіть хай-тек форми.
  5. Ideal Lux. Майстерність італійських розробників у всій красі! Класика та неокласика у незвичайних формах. Кожна колекція, наче, витвір мистецтва. Кришталь, муранське скло, льон, тонкий шовк, оксамит, метал входять до авторських розробок дизайнерів, перетворюються на неповторні шедеври ручної роботи. Є можливість купити ексклюзивні дизайнерські пристрої та бюджетні моделі нетривіальних форм.
  6. Nowodvorski. Розкіш та аскетизм переплітаються в асортименті польського виробника. Подібні фірми з виготовлення світильників знають, що саме запропонувати для різних інтер'єрів, технічних приміщень та комерційних закладів.

Купівля в Україні

Свою продукцію найкращі виробники світильників представили у каталозі інтернет-магазину Svetilnikof. Пристрої для різних сценаріїв застосування за чудовою ціною. Доставка у Київ, Харків, Львів, Дніпро, Запоріжжя, Одесу.

Відгуки

Поки немає жодного відгуку. Станьте першим!
Тільки авторизовані користувачі можуть залишати відгуки Вхід