Магнітні трекові системи: інноваційні рішення в царині освітлення

Все частіше світильники на напрямних можна зустріти не тільки в якості основного освітлення в магазинах або галереях, але й в наших домашніх інтер'єрах. Стиль та особливості висвітлення роблять їх ідеальними для кухні або вітальні, де вони є сучасною та функціональною заміною люстри або великої стельової лампи. Постійно пропонуючи нові рішення, удосконалюючи технології, інженери не так давно запропонували нам інноваційну розробку – магнітні трекові системи. Вони стали наступним кроком після впровадження в аранжування звичайних трекових світильників. Зовнішній вигляд, стильний дизайн гарантують, що магнітний шинопровід чудово впишеться в сучасний домашній інтер'єр.

Зміст:

Що таке магнітна шинна система?

магнітні трекові системиМагнітна система освітлення – це світильники, закріплені на алюмінієвих стрічках. Це спеціальні шини, які можна встановити прямо на стелю або повісити на складальні модулі. В середині цих смужок приховані дроти, які передають електрику до лампи за допомогою відповідних перехідників. Крім проводів, в середині присутній магнітний сердечник, який і робить систему особливою. Таку доріжку досить підключити до мережі одним кінцем, щоб вона передавала живлення на всі встановлені в ній лампи. Магнітний шинопровід може утворювати довгі світлові лінії з встановленими лампами, живлення яких буде подаватися тільки з одного боку. Це дуже зручне рішення, в тому числі в місцях, де електричний струм подається до стелі тільки в одній точці.

З чого складається магнітна шинна система?

Трекове освітлення – це система, в яку входять:

  • трек з магнітним сердечником;
  • магнітні трекові світильники;
  • кінці стрічки (заглушки);
  • з'єднувальні елементи, які дозволяють підключити збірну шину до лампи (прямі, кутові, зовнішні, внутрішні).

Завдяки наявності найрізноманітніших форм та модифікацій сполучних елементів, вдається створювати системи різної довжини, форми, конфігурації. Саме це й робить магнітні трекові системи таким затребуваним рішенням в дизайнах сучасних просторів. Один тип світильника – безмежні можливості для фантазії.

Освітлення на треках дозволяє нам побудувати велику систему, що складається з довгої смуги, яка може бути з'єднана під будь-яким кутом, та безлічі джерел світла, які ми будемо до неї прикріплювати. Лампи можна вільно переміщувати по рейках, а також регулювати їх нахил, фокусуючи світло на обраних елементах аранжування. Кріпляться магнітні світильники дуже просто. Зробити це можна самостійно без допомоги фахівця.

Магнітна система освітлення: типи:

  • підвісні;
  • накладні;
  • вбудовані.

Де буде працювати магнітна система освітлення?

магнітні трекові системиМагнітні світильники на треках – чудова ідея, яка виправдає очікування навіть найвибагливіших покупців, вони зарекомендували себе не тільки як освітлення будинку, офісу чи ресторану. Дуже часто вони є основним освітленням в спальні, вітальні, вбиральні чи коридорі, прекрасно замінюючи всі інші джерела світла. Але це ще не все. Буває, що вони встановлюються як додаткове внутрішнє освітлення, щоб допомогти нам створити атмосферу, висвітлюючи, наприклад, картини або столи, або спростити роботу, наприклад, на кухні. Також варто відзначити, що це освітлення дуже часто використовується в магазинах, де магнітні трекові системи ідеально підходять для більш ефектної демонстрації товарів.

Тобто, освітлення, створене з трекових магнітних систем, буде працювати в:

  • домашніх кімнатах (вітальнях, довгих коридорах, у спальні та їдальні);
  • салонах краси;
  • художніх галереях;
  • фотостудіях;
  • магазинах;
  • перукарнях, тощо.

Великі можливості

Системи трекового магнітного освітлення набувають все більше варіантів компоновки та вписуються у багато приміщень, в даний час створених дизайнерами. Їх велика перевага – можливість безперешкодно розширювати набір, змінювати комплектацію. У будь-який момент ми можемо прикріпити до рейки додаткову лампу або позбутися однієї з них без необхідності внесення серйозних змін в установку. Використовуючи відповідний адаптер, ми зможемо повісити на таку рейку практично будь-яку лампу. Це може бути як точковий світильник, так і елегантний підвісний світильник. Головна умова, шукайте світильники в категорії «магнітні трекові світильники».

У нашому інтернет-магазині ви знайдете багато цікавих рішень у будь-якому стилі та на будь-який бюджет. Магнітна система освітлення – це інновації в інтер'єрі дизайну, ми рекомендуємо використовувати його в аранжуваннях для створення сучасних інтер’єрів.

Відгуки

Поки немає жодного відгуку. Станьте першим!
Тільки авторизовані користувачі можуть залишати відгуки Вхід