Мінімалізм геометричних форм світильників

геометричні світильникиПідвісні світильники – їх вибір на ринку настільки великий, що може викликати головний біль. Кожен виробник намагається запропонувати своїм покупцям найширший асортимент продукції. Сучасні, класичні, індустріальні, гламурні – багатство пропонованих моделей вражає! Ось чому в нашій сьогоднішній статті ми спробуємо розглянути конкретний тип підвісних світильників, доступних в нашому інтернет-магазині svetilnikof.com.ua, щоб допомогти тим, хто приймає складне рішення. Героями цієї статті стануть геометричні люстри та світильники.

Геометричні форми дуже популярні серед дизайнерів освітлення. Моделі світильників характеризуються не тільки сучасним дизайном, але й надзвичайною елегантністю. Вони також універсальні. Це означає, що вони можуть бути адаптовані до різних кімнат. Тому не важливо, влаштували ми наші інтер'єри в класичному або мінімалістському стилі та чи живемо ми в мансарді або, можливо, в звичайній квартирі в багатоквартирному будинку – якщо ми виберемо оригінальні геометричні світильники, ми, звичайно, не помилимося.

Сучасні та стильні – геометричні люстри в стилі мінімалізм

Якщо нам потрібен сучасний підвісний світильник з геометричною структурою, варто ознайомитися з пропозицією польської торгової марки Kanlux. Світильники відрізняються стилем та цікавим дизайном. Є причина, з якої в нашому каталозі з'явилися оригінальні підвісні лампи з колекції ALGO. Ці незвичайні кубики – відмінний приклад правильного використання металу. Чорний плафон створює акуратну коробку, в якій джерело світла «закритий» в формі міні-люстри. Якщо ви бажаєте доповнити інтер'єр додатковими світильниками, тоді зверніть увагу на настільні світильники мінімалізм цього ж бренду.

Ще одна цікава модель квадратного підвісного світильника – люстра геометрія іспанського бренду Mantra, колекція Cuadrax. Її незаперечною перевагою є компактна форма, але при цьому хороша світловіддача. Залежно від розмірів приміщення, можна вибрати кількість джерел світла та тип люстри. Форма нагадує традиційну кришталеву люстру. Хоча це всього лише ілюзія, слід визнати, що виглядає вона дуже стильно.

Геометрична люстра – мінімалізм в дії

Коли справа доходить до мінімалістських підвісних світильників, вибір дуже суттєвий. Сюди ж варто віднести й популярні на сьогоднішній день LED-світильники. Мінімум декору, максимум функціональності. Розгляньте моделі Eglo (серії ROMAO, VICARO, TAMASERA), Markslojd (PLATE), Nowodvorski (CYCLON). Тут з легкістю вдасться знайти недорогі, але привабливі варіанти.

Функціональність насамперед – кубічні підвісні світильники в стилі мінімалізм

геометричні люстриЯкщо в першу чергу ми піклуємося про функціональність, то і в цьому разі освітлення в стилі мінімалізм у виграші. У цю категорію, серед іншого, входить кубічний світильник з колекцій Cumbuco та Mini бренду Mantra. Велика поверхня цієї люстри є чудовим джерелом світла, що робить її ідеальною в якості основного джерела освітлення у великих приміщеннях. Сучасний дизайн та висока якість матеріалів, з яких вона виготовлена, також є її перевагами. Підвішений високо світильник бездоганно впорається з освітленням темних приміщень.

Ставлення до дизайну

Ми вже розглянули популярні функціональні люстри в стилі мінімалізм, тож прийшов час для більш сміливих пропозицій. Геометричні світильники не мають бути нудними та передбачуваними. Ґрунтуючись на цьому твердженні, ми представляємо нашу наступну пропозицію – сучасний підвісний LED-світильник ZumaLine ANELLO. Ця неординарна форма яскраво доповнить облаштування вітальні або офісу, надавши їм неповторний характер. Тут люстра стає не тільки джерелом світла, але й декоративним елементом, що приверне увагу наших гостей.

Геометричні світильники: сфери використання

Дизайнери інтер'єрів широко застосовують найрізноманітніші моделі відомих торгових марок Eglo, Italux, Nowodvorski, Searchlight в своїх проектах. Ви можете бути впевнені, що світильники з чіткими геометричними формами доречні в:

  • вітальні;
  • кухні;
  • спальні;
  • передпокої;
  • приміщеннях комерційного сектору та сфери обслуговування;
  • дитячій кімнаті;
  • ванній кімнаті.

Важливо просто правильно підібрати та замовити потрібну модель. Базуйтеся на загальному стилі в інтер'єру та наявних предметах декору. В широкому асортименті нашого інтернет-магазину кожен клієнт знайде пропозицію, що відповідає його вимогам та фінансовим можливостям. Доставка по всій Україні: Київ, Львів, Харків, Дніпро, Одеса та ін.

Відгуки

Поки немає жодного відгуку. Станьте першим!
Тільки авторизовані користувачі можуть залишати відгуки Вхід