Особливості та переваги каскадних люстр в інтер'єрі

каскадные люстрыПри перегляді каталогів світлотехніки, як часто у Вас виникає враження, що деякі моделі більше нагадують витвір мистецтва, ніж просто світильники? Напевно таке траплялося неодноразово. Особливо вишукано виглядають каскадні люстри, де гармонійно поєднується багаторівневі компоненти з точно підібраними матеріалами. Це можуть бути класичні симетричні світильники або моделі з асиметрією в стилі модерн. Вибір в каталогах просто неймовірний!

Люстра каскад: різноманіття використання

Раніше каскадні світильники вважалися прерогативою великих приміщень з високими стелями. Але сучасним виробникам вдалося створити й більш компактні моделі, які чудово вписуються в інтер'єри приміщень невеликої квадратури. Більш того, сьогодні каскадні люстри зустрічаються не тільки у вітальнях і залах. Дизайнери сміливо експериментують, використовуючи цей тип світильників в проектах спалень, передпокоїв, їдалень і навіть ванних кімнат. Важливо, щоб люстра гармонійно поєднувалася з іншими предметами інтер'єру та декором.

Відмінні особливості

Що виділяє каскадні люстри серед інших моделей? В першу чергу, це конструкція, що має наявність декількох рівнів, на яких розташовані джерела світла. Лампа може бути оздоблена підвісами з кришталю, акрилу або скла. Моделі мають значний вертикальний розмір і добре вправляються із завданням заповнення підстельового простору.

Основа люстри може бути квадратною, круглою, прямокутною. Для більш низьких стель краще купити пристельову каскадну люстру. Якщо ж висота стель дозволяє, чудово впишеться в простір підвісна модель. Кожна стельова люстра каскадом відрізняється неперевершеною грою світла. У водограї численних спадаючих елементів відображається світло, яке розсіюється, створюючи неймовірні ефекти. Така краса заворожує, надаючи будь-якому приміщенню особливу атмосферу.

Де буде доречною люстра каскад?

  1. Звичайно ж, об'ємні моделі прикрасять будь-яку вітальню. Для кімнат великий квадратури з високими стелями раціональніше вибирати підвісні моделі з багаторівневими каскадами. Але, в каталозі торгової марки Searchlight та Ideal Lux (серія MOONLIGHT) можна знайти і більш компактні світильники для невеликих кімнат.
  2. Якщо в інтер'єрі передбачена наявність сходів, люстра каскад прекрасно впорається з її освітленням. Головне вибирати моделі з регульованим кріпленням. Зверніть увагу на продукцію торгової марки Eglo серія ANTELAO LED.
  3. Урізноманітнити монокольоровий інтер'єр або навпаки підкреслити обрану кольорову гамму спальні допоможуть люстри Ideal Lux з серії RAIN COLOR. Каскадні підвіси прикрашені кольоровими декорами не залишать Вас байдужими.
  4. Твердження, що кухня – не місце для красивої об'ємної люстри, давно втратило право на життя. Особливо, якщо кухня суміщена з їдальнею. Гарний дерев'яний або скляний стіл прикрасить своїм світлом і неперевершеним дизайном стельова люстра каскадом Eglo ANTELAO LED або Ideal Lux PAVONE.
  5. Не варто забувати і про приміщення комерційного призначення, а також заклади HoReCa. Будь-який зал розкішного ресторану просто зобов'язаний бути освітленим вишуканою люстрою каскад. Також доречними будуть дані моделі в холах готелів, прийомних приватних клінік, в салонах краси та студіях естетичної косметології. Вони завжди будуть підкреслювати статус як власника закладу, так і його відвідувача.

Каскадні люстри: ціна питання

люстра каскадЯкщо раніше масивні каскадні люстри вважалися прерогативою заможних громадян, оскільки їх ціна була дуже висока, сьогодні таку прикрасу може дозволити собі кожен. З огляду на різну платоспроможність покупця, виробники пропонують моделі в різних цінових категоріях. І це зовсім не означає, що недорога стельова люстра каскадом буде мати низьку якість. Просто завдяки інноваційним технологіям вдається створювати матеріали, вартість яких доступна, а за якістю вони не поступаються дорогим аналогам. Тільки перегляньте каталог відомого сьогодні бренду Nowodvorski! Тут Ви обов'язково знайдете відповідне рішення за доступною ціною.

Якщо ж Ви у змозі віддати чималі гроші за світильник, можна розглядати варіанти підвісів, виготовлених з кришталю. Вони стануть гідною прикрасою класичного інтер'єру, де кожна деталь є підтвердженням високого статусу домовласника.

У каталозі інтернет-магазину svetilnikof.com.ua клієнту запропонований широкий асортимент продукції відомих світових брендів. Моделі в наявності або під замовлення. Доставка здійснюється по всій Україні: Київ, Львів, Харків, Дніпро, Одеса та інші населені пункти України. Переваги кожної моделі і відгуки покупців Ви також знайдете на нашому сайті.