Освітлення дзеркала, як метод підкреслити особливості інтер'єру ванної кімнати

подсветка для зеркалаДзеркала в будинку, які вміло підкреслять інтер'єр, чудово прикрасять навіть невеликі приміщення. Гра вогнів і призматичних відображень дзеркал робить кожен інтер'єр унікальним, чарівним і завжди трохи ... великим. Але важливо не тільки саме дзеркало, а й правильне підсвічування для дзеркала, завдяки якому його візуальне сприйняття тільки посилюється.

Дзеркала в інтер'єрі – хитрість дизайнерів, що часто зустрічається в проектах. Вони значно збільшують простір. Світильник для дзеркала – це не тільки практичне доповнення, але і дивовижний інструмент для оформлення інтер'єру. Рішенням з «ефектом лупи» для невеликого інтер'єру є невелика дзеркальна галерея, що складається із стіни, протилежної до джерела природного світла (по відношенню до вікон або дверей). Ми можемо розташувати дзеркала у ванній будинку в тому стилі, який підходить нам найкраще. Ми можемо вибирати різні форми, рами і розміри дзеркал схематично або зовсім випадковим чином. Єдиний критерій, якого слід дотримуватися при виборі дзеркал у внутрішньому просторі, – це взаємна близькість кожного дзеркального зразка до вибраного фрагменту стіни.

Підсвічування дзеркала для інтер'єрів: дзеркальні композиції

Дуже цікава процедура, яка розширює замкнутий інтер'єр (особливо той, в якому ми повинні розмістити велику кількість меблів), це використання дзеркал з підсвічуванням, розміщених на обраних поверхнях. На ринку представлено багато цікавих пропозицій за формою і розміром. Освітлення дзеркала може бути двох типів:

  • зовнішнім;
  • внутрішнім.

Не так давно увійшли в моду світлодіодні дзеркала з підсвічуванням (як поздовжні, вбудовані, так і зовнішня поверхня скляної панелі з вогнями), що також впливають на оптику і збільшення супутнього дзеркала, додатково вводячи тепле розсіяне світло в інтер'єр.

Підсвічування для дзеркала у ванній в домі "з душею"

Для інтер'єрів «з душею», витриманих в класичному, ретро або вінтажному стилі, цікавим композиційним набором буде колекція дзеркал різних розмірів, пов'язаних в стилізовану композицію. Тут добре працюють дзеркала в рамі (зверніть увагу на модель Eglo TONERIA LED). Злегка емпіричний стиль дзеркал в прямокутних, квадратних і овальних рамах створюють ефект дуже стильного простору. Також доречними будуть дзеркала з патиною (характерні садна старого алюмінію) – це може бути одне дзеркало, домінуюче над іншими своїм розміром, або кілька менших, вирізаних з старого дзеркального скла.

Дзеркала в сучасній ванній кімнаті

подсветка зеркала в ваннойСучасні інтер'єри дають велику свободу у виборі дзеркальних елементів для нашої ванної кімнати. Всупереч зовнішньому вигляду, великі простори також будуть використовувати гру зі світлом і дзеркальними відображеннями, хоча і зовсім по-іншому, ніж з маленькими інтер'єрами.

Сучасний стиль має на увазі мінімум декору і максимум чітких геометричних форм. Тому тут доречними стають прямокутні дзеркала без рами. Підсвічування дзеркала у ванній вже вбудоване в конструкцію. Радимо звернути увагу на моделі Searchlight колекція Mirror LED, Endon колекція Rift.

З часткою божевілля ми можемо розглядати інтер'єри ванної в поп-арт-атмосфері, натхненної міським та індустріальним мистецтвом. Ми можемо організувати дзеркальну зону, змішуючи стилі, малюючи зі злиття клімату. Дзеркала з рамою або без рами, визначеної або неоднорідної форми; нові і з патиною старості, в різних формах, сучасні та ретро, ​​широкі та вузькі – тут можна пограти з уявою.

Світильник для дзеркала в ванну в стилі кантрі

Найпростіший спосіб створити домашню атмосферу – це природний стиль. Прості дерев'яні рами (їх можна побілити або пофарбувати в різні відтінки коричневого лаку) стануть тонкою та привабливою прикрасою, відповідною для більшості інтер'єрів. Також варто згадати моменти зі старих фільмів, де для гоління чоловіки використовували круглі дзеркала з лупою. Переносні моделі знайдете в каталозі бренду Nowodvorski (серія MAKEUP LED), стаціонарні, але на гнучкім тримачі – MARKSLOJD FACE. Вам не потрібно замислюватися над тим, як підсвітити дзеркало, щоб більш чітко розглянути деталі відображення. Адже підсвічування вже вбудоване в конструкцію.

Широкий вибір підсвічувань в інтернет-магазині Svetilnikof.com.ua

У каталозі на нашому сайті представлені різні моделі дзеркал з підсвічуванням в широкому ціновому діапазоні. Підбирайте той світильник для дзеркала, який максимально ефектно впишеться в інтер'єр ванної кімнати в вашому домі чи квартирі. Доставка по всій Україні: Київ, Львів, Харків, Дніпро, Одеса та ін.

Відгуки

Поки немає жодного відгуку. Станьте першим!
Тільки авторизовані користувачі можуть залишати відгуки Вхід