Обираємо ідеальні люстри для високих стель

люстры для высоких потолков Ставши щасливим власником оселі з великими кімнатами та високими стелями, Ви обов'язково зіткнетеся з питанням обрання відповідного освітлення. Звичайно, в світлий час доби ідеальним варіантом освітлення стануть великі панорамні вікна. А ось коли на вулиці починає сутеніти, доведеться вдатися до використання штучних джерел світла. Взимку ж іноді світло може горіти протягом всього дня. Але при правильному підборі світильників, Вам буде в освітленому приміщенні також комфортно, як і в наповненому сонячним світлом. То яким же має бути освітлення кімнат з високими стелями? Фахівці радять зробити акцент на підвісних люстрах. Якщо це ще й простора кімната, великі люстри допоможуть не тільки підкреслити інтер'єр, але й візуально заповнити занадто вільний підстельовий простір.

У каталогах відомих виробників обов'язково присутня категорія товарів «великі люстри». Переважно це масивні моделі на довгих тримачах з декількома джерелами світла. В якості матеріалів можуть бути використані кришталь, скло, метал. Окрему категорію сьогодні складають світлодіодні люстри, які знаходяться на гребні популярності і використовуються дизайнерами в багатьох проектах.

Як вибрати люстри для високих стель?

  1. Тип приміщення. Найчастіше визначення «велика кімната» асоціюється з вітальнею. Насправді ж, високі стелі можуть бути і в кухні, і в передпокої, і в спальні. Просторі офісні приміщення в сучасних бізнес-центрах також можуть похизуватися високими стелями. Оскільки кожне з цих приміщень має свою специфіку, то і вибір люстри повинен спиратися на їхні особливості. Наприклад, якщо це люстри для високих стель для кухні, можна купити кілька однакових або однотипних моделей для освітлення різних зон. Другий варіант – це одна велика люстра, яка висвітлює обідню зону. А робочий кут можна висвітлити за допомогою точкових світильників. Якщо Вам знадобився світильник для вітальні, великі люстри порадують Вас різноманітністю вибору. Класичні кришталеві або ультрасучасні світлодіодні – вибирати варто, враховуючи стилістику інтер'єру. А от для робочого кабінету або офісу краще підібрати лаконічні моделі з мінімумом декору.
  2. Дизайн і стиль інтер'єру. Якщо Вам дозволяє фінансове становище, краще буде звернутися до професійного дизайнера, який створить проект приміщення з усіма його компонентами та елементами декору. Він же порадить, яку люстру краще купити, в каталозі якого виробника знайти найбільш відповідну модель. Якщо ж Ви шукаєте світильник для вже готового інтер'єру, вибір можна зробити і самостійно. Наприклад, для стилю бароко, класичного, ампір чудово підійдуть кришталеві люстри для високих стель Nowodvorski і Searchlight. А ось стиль авангард, сучасний, модерн припускає використання більш стриманих моделей, які увібрали в себе всі найсучасніші інноваційні розробки в кластері світлотехніки. Саме такими є світлодіодні люстри Eglo. Якщо Вам до душі індустріальний стиль і лофт, зверніть увагу на люстри з відкритими джерелами світла без плафонів Italux.
  3. Матеріали. Великі люстри потребують особливого догляду. Їх очищення займе набагато більше часу, ніж чистка звичайних моделей. Тому, обираючи світильник, врахуйте і ймовірність його забруднення. Наприклад, для кухні недоцільно купувати масивні кришталеві люстри, оскільки на елементах буде накопичуватися багато бруду, на очистку якого піде багато часу. Значно простіше очищати люстру, обладнану тримачем з хромованою стали і скляними плафонами.
  4. Ціна і виробник. Великі люстри передбачають використання великої кількості матеріалів. Зрозуміло, що їхня вартість не може бути низькою. Моделі, які коштують дешево не прослужать Вам довго – Ви просто викинете гроші на вітер. Тому, якщо Ви хочете придбати гідну люстру, будьте готові, що і коштувати вона буде недешево. Але Ви отримаєте світильник, який стане осередком всього приміщення, прикрасить і доповнить загальний інтер'єр. Щодо виробника, тут також варто обирати тільки перевірені торгові марки, про продукцію яких маються лише позитивні відгуки в Інтернеті.

большие люстры Купити люстри для високих стель в Україні

Якщо в магазинах міст Київ, Львів, Харків, Дніпро, Одеса Ви не знайшли потрібного варіанту, то в нашому інтернет-магазині svetilnikof.com.ua обов'язково знайдеться те, що Ви давно шукали. Багато товарів в наявності, або ж Ви можете купити їх під замовлення. Ми працюємо безпосередньо з виробниками, що дозволяє формувати ціни нижче, ніж у конкурента. Доставка здійснюється по всій Україні. Товари надійно упаковані, що повністю виключає ймовірність пошкодження дорогих елементів під час транспортування.

Краще всього купують