Ретро світильники – поєднання класики та сучасності

Зміст:

Абажури, кришталеві люстри, золоті прикраси, регульовані світильники, обтічні форми – цим можна визначити характеристики освітлення в стилі ретро. Інтернет-магазин Svetilnikof – це місце, де зустрічаються різні стилі аранжування. Ми виправдовуємо очікування наших покупців, тому в асортименті нашого магазину є як типові класичні ретро світильники, так і вінтажний світильник у більш сучасному виконанні.

Основні характеристики ретро освітленняретро світильники

Класика, модерн, мінімалізм, кожен стиль інтер'єру має свої відмінні риси та свою енергетику, що відрізняє його від решти. Атмосфера, яку дарує цей стиль, зворушлива, наповнена романтичними вінтажними світильниками, які роблять все освітлення в інтер'єрі впізнаваним та улюбленим багатьма людьми.

Чарівність ретро стилю багато в чому зумовлена ​​особливою палітрою кольорів інтер'єру. Тут ніжні, повітряні кольори: відтінки блакитного, бузкового, рожевого, бежевого, коричневого, білого. Зазвичай до основного обраного кольору підбираються відтінки за насиченістю: синій відтворюється в різних відтінках сіро-блакитного та білого кольорів, рожевий, виразний коричневий доповнюється ніжними відтінками кави та шоколаду.

Особливості асортименту світильників ретро

  1. У пропозицію входять світильники в стилі ретро з багатим декором, що ідеально підходять для великої вітальні.
  2. Люди, що шукають освітлення для невеликих квартир, теж знайдуть щось для себе – стельові світильники «під старовину» з простою, трохи аскетичною конструкцією створять чудове поєднання з дерев'яними меблями або зручним гарнітуром для відпочинку, прикрашеним барвистою оббивкою.
  3. Бажаєте прикрасити вінтажний стиль сучасним елементом? Вибирайте характерний мінімалізм! Торшер у стилі ретро, ​​що імітує прожектор – саме те, що потрібно!
  4. Поціновувачі оригінальних рішень обов'язково оцінять можливість придбання моделі у вигляді ретро-ліхтарика – такий аксесуар пожвавить будь-який інтер'єр – вдале рішення для квартир, де стіни оздоблені необробленою цеглою.
  5. Не забувайте про деталі – настінні світильники в ретро стилі або настільна лампа не тільки висвітлять простір теплим світлом, але й стануть цікавим доповненням загальної композиції, наприклад, у спальні.

Ретро світильники – необхідний аксесуар у вінтажній квартирі

Вінтажний (ретро) стиль – це контрастне поєднання гламуру, кольору та елегантності. Саме у такому стилі варто витримати ретро-світильники. Широка колірна гама – від класичних, таких як старе золото, бронза, платина, матовий білий, до більш виразних відтінків, таких як синій, рожевий, пляшково-зелений, дозволяє вільно підганяти форму освітлення до загального оформлення, незалежно від того, чи належите ви до групи любителів барвистого ретро-стилю або більше приглушеної атмосфери вінтажу. Привабливий дизайн та конкурентоспроможна ціна – це ще не все. У магазині Svetilnikof ми ставимо якість на перше місце, пропоновані нами ретро-лампи виробляються перевіреними та шановними виробниками. Це у свою чергу гарантує надійність та довговічність виробу.

Ви шанувальник старих часів? Ви з почуттям захоплення милуєтеся модою 50-х та 60-х років? Принесіть ретро атмосферу до своєї квартири. Замовте ретро світильники та надайте інтер'єру трохи привабливого розмаїття.

Люстри в стилі ретро – для яких інтер'єрів вони підійдуть?светильники в стиле ретро

Здається, що ретро світильники в інтер'єрі підходять тільки для аранжувань, пов'язаних з цим стилем. Проте виявляється, що вони ідеально підходять для сільських чи прованських інтер'єрів як новаторське доповнення та прикраси. Ретро-світильники чудово доповнять дизайн інтер'єру в класичному стилі, підкресливши його елегантність та універсальність, а також виконають очікувану функцію у скандинавських чи індустріальних інтер'єрах. Вінтажне освітлення можна підібрати та адаптувати до будь-якого приміщення та розташування, якщо ми подбаємо про відповідну естетику, дотримуючись власних уподобань та ідей.

Світло у стилі ретро у різних кімнатах

Завдяки широкому асортименту та різноманітності розмірів та конструкцій, світильники під старовину вдасться підібрати під різні простори в будинку. Але найчастіше вони зустрічаються в:

  1. Вітальні. Тут ретро світильники гратимуть основну партію. Можна купити люстру, бра, торшери з однієї колекції, таким чином створивши гармонійну систему освітлення. Чудово виглядатимуть світильники з дерев'яними елементами, текстильними абажурами.
  2. Спальні. Для створення затишної атмосфери світильники у старовинному стилі підходять якнайкраще. Якщо люстра вже є, то рекомендуємо звернути увагу на бра над ліжком або настільні лампи на тумбочках.
  3. Столова зона в кухні-студії. Для зони приготування їжі це не найкраще рішення. А ось світильники в ретро-стилі над обіднім столом безперечно зроблять інтер'єр оригінальним.

Це не повний перелік приміщень, де можна використовувати освітлення в стилі ретро. Актуальним воно буде і у комерційному секторі, наприклад, у готелях чи ресторанах. Правильно вибраний світильник допоможе створити відповідну атмосферу.