Світильник в стилі модерн: футуристичні форми і мінімум декору

https://svetilnikof.com.ua/liustry/property-stil-121Люстра – дуже важливий і завжди цінний елемент дизайну інтер'єру. Варто приділити їй більше уваги і переконатися, що вона вписується в загальну картину, створюючи стилістично чітке ціле. У разі сучасного декору або, як його ще прийнято називати – модерн, є багато можливостей. Від оригінальних кришталевих форм до дешевої люстри модерн, наприклад, з пластиковими плафонами – кожен знайде щось, що задовольнить всі потреби і буде відповідати як естетичним, так і ціновим очікуванням.

Стиль модерн може бути ефективним у багатьох відношеннях. Люстри в стилі модерн – це не тільки дизайнерські проекти, які можуть домінувати в інтер'єрі і надавати йому своєрідний характер. Це також прості форми в більш тонкому і менш авангардному варіанті. І навіть класичні форми, збагачені незвичайними квітами, такими як чорний, сірий, металеві відтінки також буду виглядати тут ефектно і актуально. Цікавою ідеєю для недорогих люстр модерн є освітлювальні прилади, в яких лампочки не накриті плафонами. Такий світильник в стилі модерн в комплекті з декоративними лампочками підійде не тільки до інтер'єру в індустріальному стилі, але й для більш затишного сучасного мінімалізму. У виробництві подібних світильників також часто використовують текстиль, метал з елементами позолоти або патинування, скло.

Люстри в стилі модерн: актуальність вибору

Розглянуті моделі світильників є ідеальним рішенням для студії, де цей стиль аранжування зазвичай прекрасно працює. Вони відмінно впишуться в чоловічу квартиру і в гніздечко молодят, підкреслять витончений смак господарів заміського будинку або міської квартири. Також світильники модерн доречні в таких місцях, як офіси, приймальні, холи в готелях, виставкові центри, робочі зони.

Люстри стельові модерн для кімнати, вітальні або кухні

светильник в стиле модернЦі типи ламп можуть приймати різні форми – натхненні геометрією, природою, того, що стосується божевільних винаходів, а також творчо переосмислюють класичний дизайн. Серед них будуть моделі, що відповідають квартирі, оформлені в дусі сучасного гламуру, а також моделі з досить футуристичним зовнішнім виглядом. Світильники в стилі модерн привносять художню атмосферу в дуже мінімалістичний, простий з точки зору кольору інтер'єр. Матова обробка підкреслює модерністський характер, в той самий час, порівнюючи освітлення з витвором мистецтва. У свою чергу, блиск металу і кришталю в поєднанні з сучасною формою привнесе в інтер'єр свіжий подих, повний класичних елементів. При виборі люстри ви можете зробити ставку на простоту і однаковість стилю або пограти з контрастами. Залежно від того, для якого приміщення плануєте купити модель, можна підібрати і замовити відповідний варіант:

  1. Якщо це вітальня, тоді стельові світильники в стилі модерн стають центром всієї кімнати, приковуючи до себе загальну увагу. Кілька джерел світла, спрямовані вниз або, навпаки, в різні точки кімнати, вишукані хромовані плафони або моделі з кришталевими вставками – вибір виробників досить широкий. Зверніть увагу на моделі Searchlight Simplicity, LED-колекції Eglo VALLEMARE або серії Mantra Mara, Nowodvorski BOLZANO.
  2. Лампи в такому вигляді підійдуть не тільки для вітальні, але й нерідко асоціюються з класичними кухонними просторами. Якщо це кухня, поєднана з їдальнею зоною, то над столом красиво виглядатимуть світильники Eglo SAVIGNANO або моделі з колекції Italux Telesto.
  3. Нерідко модерн люстри використовують і дизайнери в своїх проектах сучасних ванних кімнат. Але тут варто вибирати світильники з рівнем захисту не менше IP44. І краще, щоб плафони світлотехніки не містили текстильних елементів, які вбирають зайву вологу.
  4. Знайшли своє використання люстри в стилі модерн не тільки при облаштуванні домашніх просторів, а й в аранжуваннях комерційного сектора. Вишукані великі за розмірами світильники прикрасять ресторанні зали, затишні кафе, рецепцію в готелі та ін. Тут не варто економити на світлотехніці. Вигідним вкладенням буде покупка світлодіодної люстри, яка не тільки виглядає стильно, а й порадує своєю енергоефективністю.

Ми пропонуємо широкий вибір світильників в стилі модерн для вашого будинку або квартири. У каталозі інтернет-магазину Svetilnikof.com.ua є люстри в стилі модерн для кожної кімнати – для спальні, вітальні, а також для їдальні. Відкрийте для себе наші пропозиції і знайдіть ідеальні люстри для себе. Ми ж гарантуємо безпечну доставку світильників по всій Україні: Київ, Львів, Харків, Дніпро, Одеса та ін.

Відгуки

Поки немає жодного відгуку. Станьте першим!
Тільки авторизовані користувачі можуть залишати відгуки Вхід