Світлодіодна люстра з кільцями

Кільце – символ безперервності, цілісності, первісної досконалості. Хоча невеликий елемент інтер'єру в цьому форм-факторі, але оздоблення простору змінюється на очах. Ось чому люстра кільцями стала трендом сезону 2021 року.

Зміст:

Особливості люстри кільцями

  1. люстра кільцямиЦікавий дизайн.
  2. За рахунок кола дає рівний, рівномірний потік світла.
  3. Відсутність тіней у згенерованому потоці.
  4. Кільця замість плафонів створюють відчуття легкості, витонченості, невагомості.
  5. Універсальність. Люстра з кільцями підходить під будь-який інтер'єр.
  6. Адаптованість світлового потоку. Світлодіоди генерують м'яке світло різного спектру відтінків.
  7. Безпека. Світлотехніка на кристалах і лампах LED не містить небезпечних компонентів, в ній чудово налагоджена терморегуляція, немає перегріву. Це дає дизайнерам світильників карт-бланш у питаннях вибору матеріалів та їх поєднань для оформлення плафонів.
  8. Просте керування. Зазвичай, сучасні люстри кільцями підтримують дистанційне керування через пульт.

Сфери актуальності

Якісна світлодіодна люстра кільцями займе гідне місце у приміщеннях житлового та комерційного сектору. Цікаве виконання робить її насправді універсальною. Підходить під будь-який стиль інтер'єру, гармонійно вписується в традиційні класичні напрямки та новаторські футуристичні, мінімалістичні стилі, а також в модерн, техно, хай-тек. Секрет в особливому поєднанні матеріалів:

  • блиск хромованого металу;
  • переливи кришталю;
  • ідеальна світлопроникність скла – прозорого та матового;
  • компактність LED-модулів, поміщених у витончені кільця. Відсутня перевантаженість зайвими елементами конструкції.

Світлодіодна люстра «кільця» генерує світло різної інтенсивності та відтінку. Можна підібрати моделі для спальні приглушеного теплого білого світіння, для кухні та ванної кімнати з характерним холодним яскравим світлом або для вітальні з димованою подачею світла та варіативністю кольору.

Під кожний сценарій застосування підходить конкретна люстра. Три кільця на довгому підвісі ідеально впишуться в обідню зону кухні, лаконічна пристельова модель буде актуальна в невеликій спальні, а багаторівнева люстра на 4-10 кілець стане справжньою художньою окрасою вітальні, сходового прольоту в передпокої тощо.

Що потрібно враховувати під час використання

люстра кільцямиЛюстра з кілець відрізняється методом кріплення, джерелом світла (лампи або LED-зв'язки), принципом збірки. За типом конструкції вони бувають стельові та підвісні. Це єдиний параметр, від якого не можна зробити відступ при виборі: якщо висота стелі невелика, потрібні лише пристрої з близьким розташуванням плафона до основи, для високих стель підходять підвіси різної довжини та кількості кілець. Всі інші характеристики, такі як стиль, колір та інтенсивність світіння підбираються індивідуально кожним користувачем під конкретне приміщення та відведене завдання.

Світлодіодні кільця генерують переважно теплий денний спектр свічення Люстра такого типу ідеально підходить до сучасного стилю інтер'єру. Пам'ятайте, що круглі LED-світильники мають невеликий кут розповсюдження світла (180°). Він ллється в горизонтальній площині, приховуючи в тіні саму зону стелі. Чітка спрямованість потоку та відсутність перегріву робить їх ідеальним рішенням для натяжних стель.

Коли вибрано висоту та тип кріплення, зорієнтуйтеся в кількості кілець. Це можуть бути симетричні або асиметричні підвісні фігури різного/однакового діаметру. Від їхнього числа залежить сумарна інтенсивність світіння. Чим більший простір, тим активніший потік світла має надходити від світильника. Цікаві поєднання багаторівневих кілець самі по собі є декоративним елементом простору, подбайте, щоб вони були гармонійним акцентом, а не ознакою кітчу.

У широкому асортименті люстра світлодіодна (кільця) запропонована в інтернет-магазині Svetilnikof. Відомі бренди Eglo, Mantra, Azzardo тощо виставили власні інтерпретації цих моделей. Варіативність дизайнів просто вражає: від аскетичної геометричності і правильності форм до хитромудрої асиметрії (як модель Infinity Line 60W Mantra на кшталт «м'яких» годинників Пікассо).

В інтернет-каталозі Svetilnikof безліч люстр для приміщень житлового та комерційного сектору. Офіси, фотостудії, стильні апартаменти виглядатимуть неповторно з такою світлотехнікою. Фахівці онлайн-майданчика допоможуть визначитися з вибором, підкажуть, які моделі найбільше підходять під ваші вимоги. Доставка замовлень у Київ, Харків, Львів, Дніпро, Запоріжжя, Одесу. Співпраця з приватними клієнтами та великими організаціями (товар завжди в наявності, якщо про це вказано на сайті).

Відгуки

Поки немає жодного відгуку. Станьте першим!
Тільки авторизовані користувачі можуть залишати відгуки Вхід