Торшери як прикраси для сучасних інтер'єрів

Крім декоративних функцій, підлогові світильники також служать додатковим освітленням, мета яких – підкреслити настрій в приміщенні та надати йому затишок. Проте, перш, ніж вибрати конкретні сучасні торшери, вам необхідно ретельно ознайомитися з доступними типами, їх функціями та можливостями. А вибір тут досить широкий. У каталогах таких відомих виробників, як Eglo, Luminex, Searchlight, TK-Lighting, ZumaLine представлений широкий асортимент моделей в різних цінових сегментах.

Сучасні торшери в інтер'єрі та можливості їх розташування

сучасні торшери в інтер'єріВідомо, що світильники грають не тільки роль функціонального освітлення. Їх функціонал набагато ширше. Ось кілька важливих функцій, на які варто звернути увагу:

  1. Цей тип освітлення підлоги дозволить вам ефективно підкреслити будь-який простір в обраній кімнаті. За його допомоги ви можете виділити інші деталі кімнати або змінити атмосферу, розділити приміщення на функціональні зони. Торшер в сучасному стилі з простим дизайном став одним з найпопулярніших в нашому каталозі, що чудово підкреслює сучасність мінімалістських квартир. Лампи з мінімалістичним дизайном: в таких приміщеннях краще всього працюють делікатна основа і сучасний тримач. Характерною особливістю освітлення є абажури з геометричними формами, як у випадку з торшером динамічної форми з колекції Constanza від виробника Zuma Line.
  2. Торшер сучасний додасть інтер'єру затишний характер. Це буде працювати переважно вечорами, коли світло від верхньої лампи може бути занадто яскравим, що вочевидь не сприятиме розслабленню. Лампи на світлих дерев'яних ніжках з білим, сірим, чорним відтінком абажуру відповідають сучасній світлій вітальні.
  3. Багато дизайнерів підлогових світильників вважають, що торшери є неперевершеною прикрасою інтер'єру. Плануючи покупку освітлення, варто враховувати місце його використання, інші елементи оформлення та склад приміщення, щоб бути впевненим, що торшер сучасний буде відповідати стилю.
  4. На додаток до підвісного світильника, торшер є частиною освітлення вітальні. Він мобільний – ви можете вільно змінювати його місце розташування. Найчастіше його розташовують поруч з кріслом, щоб створити куточок для читання. Триногий торшер – одна з найпопулярніших моделей на сьогоднішній день.
  5. Світло, що генерується підлоговим світильником, допоможе створити певний настрій: яскравий потік стимулює діяльність, теплі тони – задоволення та налаштування на відпочинок, м'яке світлодіодне освітлення допомагає створити в інтер'єрі атмосферу інтимності, яка сприяє близькості, довгим розмовам та приємним моментам.
  6. Виробники пропонують сучасний торшер купити з одним або декількома джерелами світіння. Якщо це модель з декількома лампочками, то часто одна з них передбачає можливість зміни напрямку світлового потоку. Це дуже зручна функція, оскільки ви маєте можливість висвітлити ту область кімнати, де не вистачає основного світла.
  7. Ще одна популярна модель – торшер зі столиком. Можна використовувати полку для книг, рамки з фотографією або для чашки чаю або кави.
  8. Сучасні торшери – це не обов'язково моделі футуристичних форм. Їх особливостями скоріше будуть стриманий дизайн, мінімум декору, цікаві поєднання матеріалів. З цієї причини торшери, виконані в сучасному стильовому напрямку, можна використовувати в різних аранжуваннях: починаючи з модерну і закінчуючи класикою.

Який сучасний торшер купити?

торшер в сучасному стиліУ каталозі інтернет-магазину svetilnikof.com.ua представлений широкий асортимент моделей. Замовити торшер сучасний можна з доставкою в Київ, Львів, Харків, Дніпро, Одесу та інші населені пункти. Але як не розгубитися у всьому різноманіття вибору? Ми підібрали кілька цікавих варіантів:

  • Оригінальний підлоговий світильник TK-Lighting з колекції LAMI в білому або чорному кольорі – це пропозиція для людей, які хочуть самостійно керувати кутом падіння світла, і цінують свободу у висвітленні. Обираючи цей тип торшера, ви можете вирішити, який об'єкт висвітлювати. Це ідеальне рішення, якщо ви тривалий час працюєте вдома, наприклад, хочете прочитати кілька глав книги ввечері або вам потрібен прожектор прямо на вашому столі.
  • Дизайнерська підлогова лампа ANTENNE від ZumaLine може бути оснащена енергозберігаючими світлодіодними лампами, тому вона є неабиякою інвестицією на багато років.
  • Торшер TK-Lighting Lama – це водночас світильник та журнальний столик. Сучасні інтер'єри – це простори, де кожна складова несе свій функціонал, а краще – виконує кілька завдань одночасно.

Перегляньте наш каталог і ви точно знайдете ідеальний торшер сучасного стилю.

Відгуки

Поки немає жодного відгуку. Станьте першим!
Тільки авторизовані користувачі можуть залишати відгуки Вхід
Краще всього купують