Тренди 2023 у багатому світі люстр

Зміст:

Новий рік вже повністю вступив у свої права, а разом із ним і нові хіти моди та дизайну інтер'єру, на які варто звернути увагу. Одностайно можна сказати, що жодне приміщення не обходиться без правильного освітлення – воно є одним із ключових елементів, завдяки якому інтер'єр стає затишним, а меблі та предмети аранжування гарними. Які люстри зараз модні? Ідей справді багато, модні люстри різноманітні, тому цій темі ми вирішили присвятити свою нову статтю.

Чому варто внести зміни? Модні люстри у вашому інтер'єрі

Відомий факт, що без правильно підібраних світильників жоден інтер'єр не буде добре виглядати. Хоча в чудовий сонячний день вони і не потрібні, але як тільки настають сутінки, вони мають не тільки практичну функцію, що дозволяє виконувати повсякденні справи, але і декоративну, яка сприяє підкресленню переваг приміщення. Коли краще замінити люстру на нову? Звісно, коли тенденції змінюються, отже, модним освітленням вважаються інші варіанти виробів.

Тенденції освітлення 2023: пастельні тони та люстри складають ідеальний дует

Цього року модне освітлення буде засноване, перш за все, на пастельній та ненав'язливій палітрі кольорів, аналогічна ситуація була два роки тому, коли панували цукеркові аранжування. Однак це не означає, що глибокий чорний, білий чи сріблястий колір не буде вдалим рішенням – є речі, які ніколи не перестають бути у тренді. І цього разу варто вибрати щось ніжне і мінімалістичне, завдяки чому вдасться насолоджуватися декором, що ідеально поєднується, не змінюючи розстановку меблів або їхній тип.

Наймодніші люстри 2023 – низка трендів дизайнерського освітлення

Давно відомо, що мода любить повторюватись і у випадку зі світильниками ситуація ідентична. Що важливо, якщо наше рішення про купівлю буде обдуманим, може виявитися, що освітлення, що купується, взагалі не вимагатиме заміни. Роблячи вибір, варто враховувати стиль інтер'єру, тип приміщення, власні уподобання та, звичайно ж, сучасні тенденції. Пропонуємо, які актуальні люстри підібрати, в залежності від типу приміщення.

  1. Модне освітлення у вітальні. Той, хто стежить за мінливими тенденціями в дизайні інтер'єрів, напевно, не залишиться байдужим до модного освітлення у вітальні, характерною особливістю якого наступного року стануть насичені чорний та бежевий кольори. Це чудова новина для любителів класичних та універсальних рішень, які не люблять частих змін, а коли таки вирішуються на це, хочуть досягти гарного візуального ефекту, керуючись простотою та мінімалізмом. Модні люстри для вітальні у цих кольорах також стримані за формою.
  2. Модне освітлення для спальні. Якщо ви хочете збагатити свою спальню модними світильниками, обов'язково подумайте про купівлю варіанта, що обладнаний підвісним абажуром та натуральними матеріалами. Таке оздоблення у ніжних земляних тонах обов'язково сподобається і вам, і вашим гостям. Хорошим вибором стануть модні люстри у спальню з абажуром з бавовни, льону чи навіть паперу.
  3. Модне освітлення для ванної та кухні. Якщо ви хочете, щоб облаштування вашої кухні та ванної кімнати відповідало тенденціям освітлення 2023 року, вам слід подумати про купівлю скляної або керамічної люстри. Ретро-стиль чи vintage? Незалежно від того, що ви оберете, це буде гарним рішенням. Окрім приголомшливого зовнішнього вигляду та атмосфери, яку ви привнесете у свій інтер'єр, вас також порадує те, що ці матеріали надзвичайно легко чистяться.

Стиль, що відповідає тенденціям освітлення 2023 року

Ви знаєте приказку – «менше означає більше»? Саме її варто мати на увазі, приймаючи рішення про зміну облаштування чи ремонт у новому році. Ми можемо вказати два стилі, які відіграватимуть ключову роль у трендах.

Актуальні люстри в індустріальному стилі строгість буде у тренді

Можна з упевненістю сказати, що лофт світильники давно є надзвичайно популярним рішенням, що часто обирається. Вони ідеально підходять як для просторих та комерційних приміщень, так і для невеликих квартир. Наслідуючи тенденції дизайну 2023 року, можна отримати не тільки практичний виріб, що підвищує комфорт перебування в даному приміщенні, але і незамінну прикрасу, завдяки якій вся техніка, поряд зі стилем, використаним в інтер'єрі, буде чудово виглядати.

Особливо варто поцікавитися металевими світильниками, які славляться своєю простотою та строгістю. Чому вони будуть правильним вибором? Стиль лофт поєднує в собі бетонні, дерев'яні та дуже часто цегляні акценти, тому жодна облаштована таким чином квартира не може обійтися без металевих аксесуарів, у ній не повинні бути відсутні ані торшери, ані підвісні світильники.

Мінімалізм та освітлення тренди 2023, тобто, панує проста форма

Чим простіше, тим краще – ще одне гасло, яке варто врахувати тим, хто запитує, які світильники в тренді. У моді буде простота та мінімалізм. Звичайно, це не означає, що потрібно відмовлятися від візерункових абажурів або світильників, які підкуповують своєю формою, нічого подібного! Однак замість багато прикрашених виробів, рекомендується вибирати щось помітне, але з лаконічною формою, наприклад, сучасний стельовий світильник з чорною металевою трубою замість абажура – елегантність та оригінальність складають гармонійний дует.

Кілька слів, щоб підбити підсумок, тобто, якими будуть модні люстри 2023

Визначальним трендом освітлення у новому році стануть передусім інноваційні рішення, стилі індустріальний, ретро та мінімалізм, а також акцент на натуральність та енергоефективність. І саме такі модні люстри у спальню, вітальню, передпокій, дитячу ви знайдете в інтернет-магазині svetilnikof.com.ua. Куплені товари доставимо по всій Україні: Київ, Харків, Львів, Дніпро, Запоріжжя, Одеса.