Вибираємо люстри для вітальні. Корисні поради та натхнення

люстры для гостинойВітальня грає дві дуже важливі ролі в домі. Це місце, де ми приймаємо гостей, де ми організовуємо вечірки, звані вечері. Вітальня також є місцем відпочинку для домашнього сімейства. Тому до дизайну інтер'єру вітальні кожен підходить з великою відповідальністю. Не оминають увагою і вибір люстри для вітальні.

У нас часто виникають проблеми з пристосуванням світильника до всіх функцій вітальні. Додатковою складністю є підбір декору вітальні в стилі, який нам подобається. Все це робить облаштування кімнати складним завданням.

Ми сподіваємось, що найважчий етап позаду, і вам було надано вибір освітлення для вітальні. Ми пропонуємо коротку інформацію про те, які люстри підійдуть для вітальні. Ми також обговоримо, як створити функціональне освітлення, адаптоване до всіх дій, які ви будете виконувати в головній кімнаті оселі.

Люстри в вітальню в сучасному стилі

Ми почнемо з сучасного стилю дизайну інтер'єру, тому що він стає одним з найпопулярніших. Характеризується, перш за все, мінімалізмом і простотою. Ці особливості ви повинні мати на увазі при виборі світильників.

Сучасні люстри для вітальні – це свого роду світильники, які чудовоо підійдуть для освітлення практично кожного приміщення в будинку. Серед цих світильників ви напевно знайдете освітлення, що ідеально відображає характер ваших інтер'єрів. У каталогах виробників серед іншого представлені металеві світильники з різними кольорами, конструкції на вибір, хромовані лампи або світильники на стелю зі скляними елементами.

Стельова люстра Eglo EXMOOR 6 є прекрасним прикладом освітлення, яке відповідає всім рисам сучасного стилю. Мінімалістський дизайн, чорні металеві аксесуари і величезний функціонал. Ця сучасна люстра має можливість направляти дифузори в будь-якому напрямку. Завдяки цій функції, ви можете висвітлювати різні частини кімнати однією люстрою.

Якщо ви хочете додати затишку до облаштування простору, радимо придбати люстри з абажурами. Це неймовірно красиві люстри у вітальню, які при цьому мають просту конструкцію, що відповідає сучасному стилю. Абажур з тканини різних форм і кольорів на вибір зігрівають обстановку вітальні.

Люстри для вітальні в класичному і ретро стиліпотолочные люстры для гостиной

Якщо ви робите ставку на класичний або ретро стиль в своїй вітальні, то у нас є дивовижні пропозиції щодо освітлення, які ідеально відповідають обраному дизайну. Класичний стиль характеризується теплими кольорами і натуральними матеріалами. Так яке освітлення буде кращим для класичної вітальні?

  • Класичні стельові люстри для вітальні – світильники з красивим декором, які відмінно вписуються в канони дизайну.
  • Люстри-свічки – вони виглядають шляхетно та дизайнерськи. Ці моделі також чудово виглядають в ретро інтер'єрах.

Вітальня в стилі ретро, ​​створена за зразком старовинних епох. Ми пропонуємо світильники, присвячені цьому унікальному стилю дизайну інтер'єру. Люстри в стилі ретро – це освітлення, яке буде чудово виглядати у вашій вітальні.

Яка люстра використовується для індустріального стилю?

Це самий модний інтер'єр у стилі минулих сезонів. Характеризується суворістю, мінімалізмом і простором. Для любителів цього дизайну у нас є унікальні промислові світильники.

Серед ламп в стилі LOFT ви знайдете стильні люстри у вітальню, які можуть використовуватися в якості основного освітлення у вітальні. Пристельова модель з колекції Searchlight Armstrong є відмінним прикладом промислової люстри. Це виглядає мінімально і в той же час оригінально. Незвичайна форма конструкції і оголені лампочки зроблять вашу вітальню унікальним персонажем у всьому будинку.

Освітлення для вітальні в скандинавському стилі

Якщо ви вибрали цей тип дизайну інтер'єру, ймовірно, у вашій вітальні переважають яскраві кольори, натуральне дерево і аксесуари з різних типів тканин. Ось наші пропозиції для люстр, які ідеально підійдуть для вітальні в скандинавському стилі.

TK-Lighting колекція GALAXY – світильники такого типу підходять як скандинавським, так і промисловим інтер'єрів. Простий дизайн і відтінки, форма у вигляді клітки підкреслять мінімалістський зовнішній вигляд вітальні.

В інтер'єрах в скандинавському стилі також можуть бути використані світильників з натурального дерева, підвісні металеві конструкції або світильники з абажурами.

У нашому інтернет-магазині ви з легкістю підберете потрібний тип світильника. У нас стельові люстри для вітальні тільки найвищої якості від всесвітньо відомих брендів Eglo, Italux, Nowodvorski, Searchlight, Mantra та ін.

Відгуки

Поки немає жодного відгуку. Станьте першим!
Тільки авторизовані користувачі можуть залишати відгуки Вхід