Як використовувати сучасні трекові світильники у вашому домі

трековые светильники

Зміст:

Світлодіодні рейкові системи є останнім поколінням методу внутрішнього освітлення, що відрізняється дуже високою практичністю при оформленні інтер'єру. Їх можна використовувати як для віталень, спалень, кухонь, так і для підсобних приміщень, таких як магазини, офіси чи торгові центри. Трекові системи освітлення стають все більш популярними та ідеально підходять не тільки для сучасних приміщень, а й для інтер'єрів лофт і навіть для зміни інтерпретації класичних дизайнів.

Використання рейкової системи освітлення дозволяє індивідуально підібрати відповідну інтенсивність, колір і напрям освітлення для окремих зон приміщення і розташування джерел світла незалежно одне від одного. Завдяки цьому, в конкретній кімнаті можна виокремити найважливіші елементи, наприклад картину на стіні, історичну вазу на комоді і т. д.

Трекове освітлення: переваги:

  • універсальність використання – трековий світильник доречний не тільки на стелях, але і на стінах, в нішах і інших архітектурних формах;
  • проста збірка і настройка;
  • хороша інтенсивність світіння;
  • кілька кольорів корпусу на вибір;
  • можливість управління кожним відбивачем індивідуально;
  • низьке енергоспоживання при збереженні інтенсивності освітлення.

Трекові системи направляючих складаються в основному з самих направляючих і світлодіодних фар. Рейки, виконані у вигляді алюмінієвого профілю, в яких постійно розміщені дроти струму.

«Гусеничне» освітлення забезпечує високу універсальність, гнучкість як за розміром, так і за розташуванням. Дійсно, є багато варіантів з точки зору стилю. Тому трекові освітлення підходить не тільки для офісу, кухні або передпокою. Дизайнери сьогодні використовують трекові світлодіодні світильники в житлових кімнатах, ванних кімнатах і навіть спальнях. Ця форма освітлення часто створює сучасний акцент, тому це ідеальний пристрій для будівництва нового будинку або для ремонту простору в існуючих будинках.

трековое освещение

Трекові світильники для будинку ідеальні, якщо ви хочете підкреслити певні області кімнати, такі як зона відпочинку або роботи, полиці та ніші. Вони також дуже корисні в приміщеннях, де потрібно багато світла в даному місці. Подумайте про використання їх у вашому домашньому офісі для освітлення робочого столу, на кухні для підсвічування робочої зони, яка завжди потребує великої кількості світла.

Трекове освітлення – відмінна ідея, якщо ви хочете змінити наявні елементи стелі без необхідності міняти дім. Якщо у вас висока стеля в кімнаті, рейкова система може бути дуже корисною, оскільки візуально зробить стелю нижче.

Варіації використання трекових світильників

  1. Коридори. Довгі та вузькі коридори часто страждають, якщо вони висвітлюються тільки стельовими світильниками. Навіть при наявності настінних світильників або коридорній лампі вони можуть здаватися темними в деяких частинах кімнати. Для більш рівномірного освітлення по всьому коридору використовуйте трекові системи для установки декількох рівномірно розташованих джерел світла. Це особливо привабливий метод, якщо ви використовуєте свій коридор для відображення настінної графіки, тому що ви можете застосувати джерела світла, щоб виокремити картини.трекові світильники для коридору
  2. Акцент стіни для спальні. Трекове освітлення, встановлене в спальні, іноді стає хорошим вибором. В основному ідея освітлення спальні полягає в приглушеній атмосфері без надмірної яскравості. Втім трекове освітлення стає все більш популярним вибором для спальні. Непряме використання джерела світла – це мистецтво. Спрямуйте джерела світла на стіну або вітрину, щоб підкреслити їх так, щоб світло відбивалося назад до кімнати. Вибирайте систему освітлення з можливістю регулювати яскравість світіння, щоб мати повний контроль над кількістю світла.трекові світильники для спальні
  3. Цікаві «криві» варіанти. Рейкові системи – це не тільки прямі та паралельні форми. На тепер існують найрізноманітніші види трекових світильників, які можуть бути легко пристосовані для роботи в нестандартних приміщеннях. Навіть якщо у вас є одна кімната, яку важко рівномірно освітити, ви зможете знайти систему освітлення, яка буде виконувати цю роботу.цікаві варіанти трекових світильників
  4. Практичні доріжки. Якщо у вас є місце для роботи, яка має бути добре освітлене, то тільки один або два фітинга, якими б яскравими вони не були, означають, що в результаті їхньої роботи відбиваються тіні. Багато джерел світла від монтажних напрямних мінімізують цю проблему. Таким чином, трекове освітлення – відмінна ідея для застосування в майстерні або на кухні.
  5. Балки. Світлові доріжки не потрібно підвішувати до стелі, хоча це їх основний проект. Вони також добре працюють на стінах або на відкритих балках. Споруди з високими дахами, що мають конструкційні рами, ідеально підходять для таких систем освітлення. Також це прекрасний варіант використання в інтер'єрах лофт.

В нашому інтернет-магазині Svetilnikof клієнти мають можливість купити різноманітні трекові системи освітлення від відомих брендів Eglo, Ideal Lux, Nowodvorski, Searchlight, Nordlux з доставкою по всій Україні.